Fatima Johansson

TURKIET ELLER INTE..


Min fjärde knäckebrödsmacka med ost och smörgåsgurka och den femte koppen kaffe.. Hittade mitt skissblock som jag tappade bort precis innan jag åkte till Estland (perfect timing haha..). Har ett sista plagg jag skissar på som jag kommer lägga till i kollektionen! :)

Sitter och räknar på om jag hinner åka ner till Turkiet för att kika på tygerna innan de skickas till fabriken.. Det känns som en onödig risk att inte åka ner fast kanske lika onödigt att åka då jag redan fått provtyger och sett många IRL på Stockholm Preview.. Gaaaah! Är så rädd att de skickar fel tyger.. Får ta ett beslut innan kvällen.

Bloggen är sjukt tråkig, I KNOW!! Men så blir det när hela mitt psyke måste vara någon annanstans. Ska försöka slänga upp lite ytliga inlägg! ;D

Kommentarer (8)

Hanan

2011-09-14

Åker du kommer du definitivt att blir kär i Turkiet. <3 :)

Veronica

2011-09-14

Åk till Turkiet!

Gufran

2011-09-14

Jag tkr du ska åka bara för att det är så härligt där och så trist i malmö heh. Skämt åsido, hoppas du fixar det!

Sokaina

2011-09-14

Jag tycker att du ska åka dit. Turkiet är så underbar!

Kan du visa några skisser av dig? Gillar att titta på sånt!

eda

2011-09-14

jag antar att det blir istanbul då? ÅK!! har så himmla bra tips på shopping mat och facination!:)

Hanna Bard

2011-09-14

Din blogg är inte alls tråkig, om du vill skriva om jobbet så gör det! Du är duktig. Skriv inte "ytliga" saker bara för att skriva dem! :)Jag har inte en blogg, för jag skriver ofta vad jag tänker och hur jag känner och skulle skriva det även på en blogg.Ta hand om dig!

zeineb

2011-09-14

zeineb

2011-09-14

salam oaleikum fatima.efter all den tid o energi du har lagt ner så tycker jag att du ska åka ner för att vara hundra på att du får det du har beställt för man vet aldrig när man samarbetar med länder utomlands.inshallah så lönar det sig i längden.ws

Skriv en kommentar