Fatima Johansson

ONSDAG I TALLINNHar haft en riktig toppen dag! Mötet med fabriken var super trevligt, vi diskuterade alla nya plagg och jag fick kolla på hur det ser ut där mina kläder tillverkas - sjukt häftigt!

När jag steg upp imorse (gick och la mig runt fyra, en massa grabbar festade HÖGT i ett par rum bredvid mitt så jag fick inte mycket sömn, vågade inte gå ut och be dem hålla klaffen. Men gör dem om det i natt så skiter jag i att vara "försiktig" för att jag är här helt ensam, jag menar i need my sleep. :S) så jag var galet trött. 

Gick ner till restaurangen och möttes av en massa hotellgäster som alla snackade högt och glatt och verkade vara hur pigga som helst. Jag tog ett rostat bröd och lite ost, åt upp min macka, hällde upp te och tog med koppen upp till rummet. Där däckade jag på sängen haha. Ångrar mig nu att jag inte åt mer..

Knaprar på några Pringles för att tysta min kurrande mage och jobbar för fullt. Bokar även in ett möte imorgon med företaget som ska tillverka mina "label tags" (märket med storlek och logotyp bakom varje plagg). Vill aldrig sluta, detta är så kul!!!

Kommentarer (6)

Linnea

2011-09-07

När kommer du komma ut med studentkollektionen nästa år??Hoppas du kommer igång med det tidigt! :D

Aisha

2011-09-07

låter som att du har kul! Hoppas allt blir lyckat för dig!!

Anonym

2011-09-08

vilka tyger skadu använda på bilden?

Samer

2011-09-08

hahaha har du tagit med min penna!?

God natt!

Mona

2011-09-08

Åhhh så fina färger! får man se något av kollektionenn+?? ^^

Kända kvalitativa hem, kök och badrumstillbehör

2011-09-09

Vi erbjuder ett enormt sortiment av kvalitetsprodukter som inkluderar bubbelbadkar, diskbänkar, bastu och trädgårdsmöbler. Byt ut den gamla köksfläkten på företaget eller kanske köp en ny mulltoa till uthuset på landet för dig som är privatperson. Köpa både klinker och kakel hos oss när du byter ångduschen, tvättbänken eller dina toalettstolar!

Skriv en kommentar