Fatima Johansson

EN LITEN GLIMT
En liten glimt från ett av hörnen i kontoret. Blommorna jag fick från Ali & Gabriela står fint på bordet. Har inte hängt upp nya anslagstavlan än, behöver en borr..

Skrivbordet är klart, men kontoret är lång ifrån helt färdigt. Detta är dock vad jag hinner med idag - måste jobba. Jag köpte ett enkelt skrivbord, har ett likadant som är 1 meter långt (datorn står på den). Det nya är hela 2 meter så nu har jag rätt mycket arbetsyta - perfekt! Kontorsstolar och annat ska införskaffas i veckan.

FATIMA JOHANSSON SHOPPresenterar här Fatima Johansson Shops andra mini-kollektion. Den består av en cremefärgad spetskjol, vit lite längre kavaj, vita vida byxor, en vit långklänning, vit byxdress & slöjor i färgerna beige, brun, grå, vit och svart.

Vi har med förra årets plagg just för att vi fått in så himla många beställningar och förfrågningar under hela hösten och vintern om att de ska vara med detta året också - och eftersom er önskan är min lag så har jag fixat det, fast i år är dem ännu bättre OCH vi har lyckats sänka priserna. ;)

Hitintills har jag lanserat studentkollektioner men min dröm är att kunna presentera flera varierade & moderna hijabkollektioner, och det ska jag inshaallah göra i framtiden.

Just nu har vi ett öppningserbjudande där du får en svart slöja vid ditt första köp, värde 79 kronor! Detta gäller fram tills den 27 april, alltså nu på fredag. Vi har ett begränsat lager, så det är först till kvarn som gäller!

Välkommen in! ♥