Fatima Johansson

WHITE BLAZER


Hej kära ni!

Har varit en riktigt busy day. Fullt upp hela tiden och det är hur roligt som helst! Brorsan ringde mig vid tolvtiden och gav mig en massa beröm för byxdressen, Gabriela har beställt den och hon fick hem den idag. Han var mäkta imponerad på kvalitén. Sånt måste jag nämna här för det gjorde mig superglad, haha. ;D

Min vita kavaj är nog mitt mest använda plagg, det har ni nog märkt det senaste året. :P Jätteskön och hur snygg som helst. Här har ni några bilder på hur jag matchat den. Här kan du köpa hela kostymen för 499 kronor och här hittar du kavajen. Har du olika storlek på kavaj och byxa skriver du bara det i "övrigt" i kassan så fixar vi det. :)

Ska fortsätta jobba här. Ser verkligen fram emot helgen, då ska här hittas på en massa skoj, ska bli skönt med ledighet!

P.S. Om det skulle vara några frågor om eran order eller något annat gällande kläderna så mejla info@fatimajohanssonshop.se där får ni hjälp med allt. Vill vara tydlig med det för om ni kommenterar något som har med era plagg att göra här går det inte att svara på på samma sätt.

Kommentarer (7)

Marwa

2012-04-26

Hej, Jag undrar vart har du köpt din kläning ? :) sjukt fin. Har du tips på långa kläningar till studenten :)? Tacksam för svar !

sara

2012-04-26

Jag fick hem den långa klänningen idag. Taaack!!Ska ha den på min student!!!!!

Hanan D.

2012-04-26

Funderar på att köpa kjolen men såg precis att storlek S och XS är slut =( kommer det komma fler?

Anonym

2012-04-26

i am so lovin this blazer!

Anonym

2012-04-27

Kavajen passar inte med klänningen.. Just sayin'.

a.

2012-04-27

Så fint allt är, älskar första och tredje stilen! Lite "i die" känsla där heheh

Skriv en kommentar