Fatima Johansson

FISH & CHIPS

 
Så här mycket energi har jag dessa dagar, haha. Det får bli fish and chips med remouladsås och sallad till middag, obligatorisk Ramadan-soppa till förrätt också såklart men något annat orkar jag inte laga. Har varit orkelös och känt mig febrig hela dagen, men jag äger ingen febertermometer så jag kan inte kolla tempen..
 
Imorgonbitti åker jag, Ali och Samer till Trollhättan. Roadtrip!!! Kommer bli kul. :)

Kommentarer (6)

Mona

2012-08-16

Alltså mums!!!!! Fish N Chips är ju världens goaste! =)=)

Mona

2012-08-16

Alltså mums!!!!! Fish N Chips är ju världens goaste! =)=)

M

2012-08-16

salam aleikum syster:) Bor i Trollhättan.Jätte fin liten stad. Med bla shia moskee.Säg till om ni behöver guidning eller tips. Det finns ett stort köpcentrum utanför stan. Och ca 10 min från stan på kronogården så finns det en butik med massor av halal mat mm..

mee

2012-08-17

Hej Fatima ! Undrar bara om du kan hjälpa mig med en grej ! Jag letar efter en finklänning men hittar inte, ingen enkel alltså, vill ha med detalier och sånt! Ska ha den till en liten fest innan ett bröllop, har du några tips ? den behöver dock inte vara lång !
Tack så mycket !

mee

2012-08-17

Hej Fatima ! Jag undrar om du kan hjälpa mig med att hitta en finklänning ! jag ska ha den till en liten fest innan ett bröllop, den behöver inte vara lång och helst med strass detaljer, klänningar nu är ofta bara enkla :( Har du några bra tips ?
Tack !

Diman Dilir

2012-08-17

mm låter gott! och nu blev jag hungrig!

Skriv en kommentar