Fatima Johansson

INKÖP

 
Hej!
 
Tusen tack för kommentarerna om cellkontrollen, känns bra att läsa om era upplevelser och jag är säker på att fler känner sig lättade. :) Tack!
 
Jag berättar sällan VAD jag jobbar med om dagarna, det är mest för att jag inte tror att det hade varit intressant att läsa men när jag gick igenom arkivet i helgen kom jag på att JAG ju hade tyckt att det varit intressant att läsa i framtiden. Blev lite besviken när jag såg att jag knappt skrivit något om mitt arbete.. Så jag ska skriva lite kortfattat ibland så det liksom går att följa utvecklingen. :)
 
 Nu jobbar jag med inköp till webbshopen. Det är allt från amtor, till hijabnålar och pashminaslöjor. Även en massa fraktpåsar, kartonger och sånt. Allt det där med fraktemballaget trodde jag inte skulle vara så struligt.. Jag köpte EN storlek förra gången och det blev lite galet eftersom jag fick så stora beställningar flera gånger - och då ryms ju inte alla plagg i samma påse. Crazy. Alltså fick jag skicka flera påsar och det tyckte jag var onödigt. Fick ju betala frakten flera gånger ju (det är självklart alltid 60 kronor frakt för kunden oavsett om jag får betala mer). Så nu håller jag på att fixa större påsar, snygga kartonger, sidenband och allt för att fixa snygga paket i framtiden. Längtar att få pyssla med det! ;)
 
Min logga finns i några olika färger. Den här rosa fixade jag till en rosabandet-kampanj jag ville ha i oktober men det blir tyvärr inte av pga att jag inte kommer att ha en vinter-kollektion. Förra årets höst/vinter-kollektion blev inte av pga att jag litade på fel tygleverantörer. Det misstaget gör jag inte om för förra hösten var riktigt jobbig och stressig (jag hade ju designat och tagit fram en HEL höst/vinter/nyårskollektion! Snacka om ångest att ha lagt ner så mycket jobb i onödan) - men jag accepterade läget och fortsatte med nästa kollektion. Nu satsar jag på vår/sommar-kollektioner istället! Blir nog inga fler studentkollektioner heller, även fast de gått väldigt bra utan jag ska lägga ner all krut på vår och sommar! Detta kommer bli så himla bra. :)

Kommentarer (11)

Amal

2012-08-08

Jag bara måste skriva att du är min förebild. De flesta hade nog bara lagt sig under täcket och gett upp efter det där. Du skrev inte ens om det på bloggen? Jag förvånas av din styrka. Bara fortsätt! Du är bäst.

Haider

2012-08-08

Respekt.

:-)

T.m

2012-08-08

Jag tycker du ska designa massa maxiklänningar med snyggt tyg i flera mönster. Kanske även långärmade. För sådana skulle vara perfekt för oss hijabis till sommaren. Detta är bara ett önskemål haha :)
Lycka till förresten!

Hanan D.

2012-08-08

Vad roligt att du delar med dig av detta! Mer sånt!

Jävligt dåligt gjort av leverantörerna!!! Blir arg för din skull. Grymt gjort att du kämpat vidare. Det är beundransvärt.

Hanan D.

2012-08-08

Vad roligt att du delar med dig av detta! Mer sånt!

Jävligt dåligt gjort av leverantörerna!!! Blir arg för din skull. Grymt gjort att du kämpat vidare. Det är beundransvärt.

Sara

2012-08-08

Hejsan Fatima! Det är så att jag skulle ha varit jätte tacksam om du kan fixa fler långkjolar och i färgglada/enfärgade färger! Ja har letat i alla affärer här i Kristianstad men det finns inga långkjolar dem skulle beställa men det tar ett år innan dem kommer påstår vissa affärer! Om du har förslag på vart man kan köpa långkjolar eller vart du köper dina färgglada kjolar skulle jag ha varit tacksam om du hade velat säga vart du köper dem eller vart dem finns! Kram!

Marwaa

2012-08-08

NEEEJ!! Varför ingen studentkollektion???? Snälla snälla snälla fatima ta in spetskjolen igen!! Har sett tjejer på stan med den och jag dör så snygg den äärr :(

Zina

2012-08-08

Vad duktig du är, Fattome! HIMLA tråkigt att inte få se en höst-/vinterkollektion från dig, tror de kläderna skulle vara guld värda! Men du gör såå bra sommarkläder också (ah, studentkollektionerna i alla fall), speciellt eftersom vi behöver "specialkläder" under sommarn som inte finns ute i vanliga butiker.

Keep up the good work. <3

Jasmin

2012-08-08

jag tycker det är smart av dig att satsa på vår/sommar kollektionen för det är då vi muslimska kvinnor får problem med klädseln eftersom det inte finns så mycket lämpliga kläder för oss utan då måste man ha lager på lager och det är ju skitjobbigt.

Hadia

2012-08-09

Hej,
vad kul attdet finns en person som tänker på muslimska tjejer och förstår hur man vill ha, men tänk på storlekar också, som jag har 44 eller XL ibland långa klänningar är inget dumt men med olika färger eller enfärgade. Jag såg att du hade vitt klänning och kjol men jag är inte förtjust i denna färgen för att det blir tråkigt när de blir smutsiga längs ner. Jag önskar dig Ramadan karim och lycka till.

Nora

2012-08-09

Du är min förebild.

Skriv en kommentar