Fatima Johansson

LOVE LIFE

 
Några bilder från mitt juli. Det var en riktigt underbar månad. Jag började jobba med vår/sommar 2013 kollektionen, tränade som en galning, firade födelsedag, blev en tripp till Helsingborg, Ramadan månad började och sen hade jag två oförglömliga veckor uppe i Norrland med bland annat mys i sommarstugan, festivalspring, vandring i skogen, en massa härliga stunder med mina släktingar (som verkligen är världens bästa) och bad. Fler bilder finns HÄR.
 
Hur går fastan för er? Här går det bra! Det enda som är jobbigt nu är huvudvärken som jag får i slutet av dagen (typ nu..), men det löser man genom att vila en stund. Det finns inga problem, bara lösningar. ;)

Kommentarer (7)

asma

2012-08-08

Underbara bilder =)

Muslimen

2012-08-08

Vilken bra blogg!!!

Nora

2012-08-09

Vilka underbara bilder. Älska livet!! ^^

Lina

2012-08-09

Hej! Jag kom av misstag till din blogg och tyckte så bra om den. Jag tycker så mycket om alla dina outfits, speciellt slöjorna. Var kan man få tag på dem? Så du är svensk, har du alltid varit muslim? Ber du 5 ggr om dagen? Vad jobbar din man med? Kan inte du ha frågestund eller nåt? Kram

Anonym

2012-08-09

Vet att det är många muslimer som läser denna blogg så jag har en fråga: Är det syndigt med nagellack när man ber och fastar?

Mrs Coskun

2012-08-13

Till anonym :

Det finns ju olika åsikter om just nagellack (för sunniter iaf), ang om de klassas som försköning och inte tillåten allmänt att synas med ute, eller inte.

Det som är generellt dock för båda inriktningarna (har jag för mig?) är att man kan inte ta whudu/tvagning med den. Men om du tar whudu först, sedan lägger nagellack är din bön mottagen inshallah.

Skriv en kommentar