Fatima Johansson

MED MINA TJEJER

Detta var bilderna jag kunde lägga upp från kvällen, resten skrattar vi helt hysteriskt - vi ser liksom vansinniga ut, haha. De behåller vi för oss själva. ;)
 
Är hemma från en riktigt härlig kväll på Malmö festivalen. Mötte upp Farre och Banaz på stan, sen tog vi en tur runt alla mattält och försökte komma på vad vi skulle äta. Jag velade mellan langos, libanesisk mixtallrik, indian flavor, burritos och thailändskt. Blev burritos med quornfärs! Jag är så glad för det! Det var längesen jag provade något "nytt" på Malmö festivalen, jag har mina favoriter och håller mig till dem. Men ikväll provade jag mexikanskt och det var hur gott som helst och framför allt riktigt mättande. Nästa gång blir det deras tacos!
 
Annars bjöd kvällen på en massa skratt och snack om en kommande resa.. Ååhh vad jag hoppas det blir av!! :D

Kommentarer (4)

Amal

2012-08-22

Vilken fin bild på dig och din vän. =) Burritos är gott! Tycker alltid det går hem. =)

Diana

2012-08-22

Det låter som en kulkväll! Var vill ni resa? :)

Malin

2012-08-22

Oh var hittade du den där Jean-Paul Coca Colan????

Alisa

2012-08-22

Som muslin blir jag så stolt när jag läser din blogg. Dock har jag svårt att förklara varför ... Du får mig att att tänka i banan "jag vill också bära slöja" trots att tanken varit skrämmande dem senaste åren då det inte är acceptabelt i min omgivning,och speciellt inte på mitt arbete. Det är något med din livstil som förenklar min situation och öppnar upp nya perspektiv.

Skriv en kommentar