Fatima Johansson

EMERALD

 
Igår fick jag hem klänningarna från Nelly. Den svarta var inte alls lika snygg som på bilden tyckte jag. Men den smaragdgröna var helt fantastisk och satt hur snyggt som helst. Speciellt med gravidmagen! Enda problemet är att den gör sig bäst som den är, alltså utan kavaj över, för det snyggaste partiet på denna klänning är just vid byst och ryggen. Det kommer ju täckas med en kavaj.
 
Är därför inte helt hundra på om jag ska ha den på nyår, får se om jag hittar någon passande överdel först.. Är ju inte så jättebråttom egentligen nyårsafton är om 1,5 vecka. :)

Kommentarer (13)

NANA

2012-12-19

Du kan ju ha vit body + grön sjal (av samma färg som klänningen) eller vit body + vit sjal. Eller också svart body + samma grön sjal :) Skulle va hur fint som helst!

Esra

2012-12-19

Ja sånt är alltid så svårt tykcer ja... Den vita kavajen du nämnde tidigare skulle passa. Du kan alltid ha den öppen. :)

Sjukt fin iaf!

Anonym

2012-12-19

mina kusiner bruka ha typ tajta polotröjor av bomull när de har något sånt snyggt kan i nte du testa de oxå?

Anonym

2012-12-19

mina kusiner bruka ha typ tajta polotröjor av bomull när de har något sånt snyggt kan i nte du testa de oxå?

Mira

2012-12-19

WOW!

sanne

2012-12-19

Hej! Hade blivit super glad om du kan berätta hur denna klänning satt. Det jag vill veta är hur lång du är & ifall den når ända ner till marken, samt vilken storlek du tog? Jag vill nämligen beställa denna med..

Kram

Anonym

2012-12-20

Firar du nyår innan Arbain?

S a n d r a

2012-12-20

Hej, Jag läste din blogg mycket innan men har "tappat bort den" och inte varit inne på jättelänge. Har dig dock på instagram och såg en bild på gravidmagen så var tvungen att klicka in här igen och säga GRATTIS!

Komme definitivt att forsätta läsa nu =)

KRam Sandra

E

2012-12-20

Åh vilken fin klänning och färg !
Hur matcha man bäst då, ska man ha typ en tunn polo under också eller ? Du har jätte fin klädstil !

Cc

2012-12-20

Firar du nyår innan den 40:e dagen?
Alltså att denna månaden( islamiska) är typ bara sorg, då profeten Mohammad (SAW) dog och andra imamer också.

Sandra

2012-12-20

Men gud va fin din gravidmage är :) din blogg är fantastisk och jag tycker att du ska ha på dig svart body tröja under om du vill att klänningen ska se ut som den är.
Det vore fint

Kram :)

fardus

2012-12-20

Ser helt underbar ut! Jaa, jag kan förstå att det blir lite svårt med att hitta en överdel efersom jaa.. den har typ inga band. Men lycka till! :)
P.S - jag älskar din blogg!!!

Skriv en kommentar