Fatima Johansson

NYA KURVOR

 
Jag är gravid i vecka 23 och det börjar minst sagt bli svårt att få på mig mina vanliga kläder.. Det största problemet är byxorna pga av den härliga babybulan som tar en himla plats, så jag har införskaffat några mamma-byxor.
 
Det tog tid för mig att hitta riktigt bekväma sådana så jag vill därför tipsa om dessa från H&M's mama-kollektion, jag har dem i garderoben och de är helt underbara. De är i mjukt denimtyg och stretchiga, mudden täcker hela magen och de är bara för bekväma.. Tips tips! :) Såg att de kommit in i en ny färg (de till höger), jag var snabb med att klicka hem dem också. :P

Kommentarer (4)

Malin

2012-12-28

Jag har minsann fått en hel del nya "kurvor" under min graviditet haha. Några är välkomna men andra hade jag önskat kunde försvinna hahaha. ;-)

´michaela- med syskon i magen

2012-12-28

jag köpte ett par byxor från hm som var helt galet obekväma. jag får ångest när allt annat (dvs ett par jeans och ett par leggings haha) är smutsigt och jag måste sätta på mig dom..hu! noll stretch och noll förljsamma. annars håller jag med om att hm levererar superbra mammabyxor!

Svar: Det var precis så jag kände med de flesta mamma-byxor, ingen stretch och den där "magmudden" var helt konstigt sydd. Minst sagt obekvämt.. Och just nu prioriterar jag bekvämlighet före allt annat, hehe. Jag kan som sagt verkligen rekommendera dessa byxor. :)
Fatima Johansson

jessica

2012-12-30

Jag är också gravid och kan också rekomendera dom byxorna jätte härligt när mudden täcker hela magen så mjukt, min mage har växt mkt nu dom två senaste veckorna och jag har gått med mamma-byxor sedan tredje månaden:) underbar känsla att vara gravid och ha sin "lilla" mage :) InshaAllah allt ska gå bra för er, lycka till med allt.

Annika

2012-12-31

H&M har bra mamma kläder. Jag har köpt mamma kläder där ifrån. När e du beräknad? Jag ska ha nu i januari :)

Skriv en kommentar