Fatima Johansson

RUTINULTRALJUDET

 
Rutinultraljudet den 30 november var det häftigaste jag varit med om. Skrev denna texten precis efteråt men publicerade inte just då eftersom det kändes för privat, jag var så himla känslosam precis efteråt.
 
Jag var väldigt rädd innan rutinultraljudet. Var orolig över att bebisen inte mådde bra och när vi satt i vänterummet så skakade mina händer något så fruktansvärt. Samtidigt fick jag panik för att jag var rädd - det är ju inte bra för bebisen om jag är rädd. Herregud vilken jobbig situation, haha..
 
Samer lugnade ner mig och sa hela tiden att allt är bra, att bebisen mår bra och att allt inshaAllah är som det ska. Jag brukar också kunna vara lugn och sansad i såna situationer, men det känns som att det inte gäller när det kommer till bebisen i min mage. ♥
 
Jag fick i alla fall lägga mig på sängstolen och sen fick jag klet utsmetat på min lilla babybula. När hon satte den där staven på min mage blundade jag först någon sekund, bad en tyst bön och när jag öppnade ögonen ser jag konturen av en bebis på skärmen. Ååh Gud.. Det var helt otroligt. Då slog det mig på riktigt: Det ligger ett liv i min mage, en bebis, ett mirakel, mitt mirakel, vårt mirakel. Sjukt mycket känslor..
 
Både jag och Samer satt mållösa i början och bara stirrade på skärmen, på vårt barn. Barnmorskan tog några mått på bebisen och sa att det såg jättebra ut. Jag minns hur jag skrattade till av lättnad när jag fick höra det - och sen kom tårarna..
 
Det mest fantastiska var Samers min när han kollade på skärmen, jag kommer aldrig att glömma det, aldrig.. Det var som att han blev kär, där och då. Kär i vårt barn. Jag minns hur han skrattade ett skratt fullt av glädje, jag har aldrig under de 8 år jag känt honom sett honom så lycklig förut. Mina älsklingar.. Vad mitt hjärta är fullt av kärlek för er två. ♥

Kommentarer (26)

Asma

2012-12-27

Okej seriöst jag gråter här... Längtar till dagen då jag också får ligga i den stolen! Stort grattis Fatima och Samer!!!

Anna

2012-12-27

Det är fantastisk att vara gravid. Ta vara på tiden. :-)

muslimah

2012-12-27

Mashallah vilken fin bild och hur du berättade det!!!Jag önskar att ALLAH skyddar och ger er familj en underbar tid med bebisen och inshallah fler i framtiden!!!! AMIIN

Anonym

2012-12-27

Subanallah vilket mirakel ! Må allah bevara bebisen i godhet, hoppas ni får ett underbart liv med det lilla miraklet:-)

hawra

2012-12-27

Awww!! Blir alldeles varmt i hjärtat av det här!! Du och din man är så fina tillsammans och ni kommer få ett sånt fint barn inshallah! All lycka till er båda! <3<3

Anonym

2012-12-27

Åhhh så underbart! Ska ni ta reda på könet? Vet att du nämnde att det inte gick att se då men ska ni boka privat för att ta reda på det? Må Allah underlätta för er inshallah kraaaaaam

Svar: Vi tänkte vänta tills nästa ultraljud, det är ingen brådska för oss att veta könet just nu. :) Kram tillbaks!
Fatima Johansson

Anonym

2012-12-27

Ohhh mashallah, må Allah underlätta dig och din lilla familj i allt <3

Amal

2012-12-27

Du är helt fantastisk när det kommer till ord. Du uttrycker dig otroligt vackert och känslosamt. Jag är så glad för er skull. Må Allah skydda er alla tre.

<3

dana

2012-12-27

VAD SÖT BILD!! ÅÅH så roligt å va gravid ^-^

Anonym

2012-12-27

Gråter här :'( Så fint skrivet,,

Sara

2012-12-27

Gåshud.. Så vackert! Vill också vara gravid!!

Anonym

2012-12-27

Gåshud.. Så vackert! Vill också vara gravid!!

Anonym

2012-12-27

Mashallaaah!!!

Zahra

2012-12-27

Precis som några skrivit här: detta berörde mig.. verkligen. vad underbart skrivet. du gjorde mig sugen på att bli gravid haha. :))

Malin

2012-12-27

Ja fy så nervöst det är med det första ultraljudet. Skönt att allt såg bra ut =)

Anonym

2012-12-27

Ja fy så nervöst det är med det första ultraljudet. Skönt att allt såg bra ut =)

Elin

2012-12-27

MashAllah, så vackert skrivet. Och vad glad jag är att er lilla bebis mår bra där inne i din mage :)

Önskar dig och er lilla familj allt gott.

Therese

2012-12-27

Åhh så fin bild på ert lilla mirakel. Det är helt magiskt att få se sin lilla bebis. Ni är så underbara och söta tillsammans och önskar Er all lycka. Vi fick vår lilla son Noah (Nuh) i maj. När är bebis beräknad att födas? April- maj? Många kramar till er.

Svar: Tack snälla! Grattis till er lilla Noah! :) Bebisen är beräknad till slutet av april/början av maj. Första BF var 30 april, men nu är det 3 maj som gäller. :) Jag hoppas på ett majbarn. ;) Kram!
Fatima Johansson

Nina

2012-12-27

Tack för att du delar med dej av denna magiska upplevelse. Börjar gråta snart.. Fantastiskt med barn..

Anonym

2012-12-28

sjukt fint skrivet! :'/ just wow...... ser bilden framför mig när samer ler och du ler... och skrattar och ... som en film.. men inte alls orealistiskt bara högst realistiskt och vackert.

Tanja

2012-12-28

Min upplevelse påminner mycket om din. Det är så vackert att uppleva detta med sin stora kärlek.

Therese

2012-12-28

Tack fina Fatima! Tiden går så snabbt och snart har ni Er lilla bebis hos er. April- maj är en fin tid. Massor av underbara barnvagnspromenader och utemys med familjen :). Jag håller tummarna för maj ;) Ta hand om dig! Kram Therese

Anonym

2012-12-29

Åhhh!!! Så glad för er. Inshallah allt går galant! Sköt om er och era nära. :) Kram

Randa

2013-01-02

Jag har inte tittat in här på ett tag, och överasskas nu av denna nyhet!Stort GRATTIS!:)

Hiba

2013-01-19

stort grattis jag gillar din blogg och blev så glad för er skull.
jag brukar för de mesta se på gravida kvinnor om de har en flicka eller en pojke i magen och jag tror du har en liten pojke i magen får väl se om de blir rätt nu oxå.
inshallah allt går bra
kram

Skriv en kommentar