Fatima Johansson

FÅGLARKolla in det vackra mönstret på denna klänning! Vill haa! Kostar 199 kronor på H&M och finns i tre andra mönster. Perfekt i vår och sommar! Vill beställa via deras hemsida men det är så svårt att köpa kläder utan att först ha provat plaggen.. Får se om jag hittar den i butik.

Har varit en lång och seg dag.. Och att jag jobbat med världens huvudvärk hela dagen har gjort mig så irriterad. Vad jag än gör så försvinner inte värken!! Har masserat axlarna/nacken/tinningen, tagit värktabletter, druckit en massa vatten, tagit frisk luft.. Seriöst värken vill inte förvinna! Ska lägga mig i sängen och släcka alla lampor, ljuset gör så att det blixtrar till i huvudet.. Hörs imorn!

Kommentarer (4)

Hanan D.

2012-01-19

Riktigt söt tuunika!Det låter som migrän gumman.. Prova Eaze!

Amal Yousif

2012-01-19

Fåglar och fjärilar! Hur sött som helst den vill jag också ha! =) Krya på dig!

Difrentsyn

2012-01-20

Hej, jag är tillbaka i sverige efter 7 månader i Libyen. jag pluggade nerefrån via distans men nu när jag är i sverige ska jag börja gå till min skola vilket ligger nere i malmö ( jag bor i norrköping )

så min fråga är efterssom jag inte varit där förut, vad finns det i malmö som jag bara måste se när jag är där? är det en fin stad eller är det typ som man hör om på nyheterna mord mord mord och en totalt creepie plats? :)

kram!

Alexandra

2012-01-20

Krya på dig och hoppas du känner dig bättre snart!

Störigt när värken stannar kvar fast man provar allt möjligt för att må bättre :/

Skriv en kommentar