Fatima Johansson

MERIAMS FEST

De enda bilderna jag kan dela med mig av från kvällen. :P Privat då slöjan är av på oss alla. :)

Syrrans födelsedagsfest hemma hos mamma var superkul. Jag, Leila och Gabriela var med och hjälpte till med alla lekar, tog bland annat med mig mina två favoritspel som alla gillade. Om jag ska tipsa om ett roligt sällskapsspel som funkar bra till fest/middag så är det Med Andra Ord! Alltid lika skoj!

Är rätt trött nu efter allt dansande, och jag stukade tårna (haha) så det känns ju så där. :P Ska hoppa in i duschen innan det är läggdags, är sååå trött.. Hörs mer imorn.

Kommentarer (6)

Hanin

2012-01-22

Fatima, var köper ni era dekorationer? Ni har alltid så fina på era fester! Snälla svara.

Anonym

2012-01-22

En positive sak med att gifta sig med en svensk... du kan blogga och publicera billeder på en själv utsmyckad och i byxor för hela värden att se.

Emily

2012-01-22

Verkar kul! Älskar sällskapsspel :-)

Laila

2012-01-22

fint! hur gammal blev hon? :)

Sara

2012-01-22

Hej Fatima! Jag minns att du för ett tag sedan tipsade om en bra sida där man kunde beställa hem allt från skissblock, färger... skulle du kunna vara snäll och länka till hemsidan igen?:)

zaynab

2012-01-22

kul att ni har fest och dansar när de är månaden sofar just nu och i denna månad är de både våran profet Muhammed s.w död och våran imam Ridah a.s död... jag skulle aldrig kunna festa och ha kul när en nära av mig har gått bort .. och i detta fall är de våran profet och imam .. ville bara påminna dig

Skriv en kommentar