Fatima Johansson

NEW YEAR'S EVE - PART ITänkte dela med mig av några bilder från mitt nyårsfirande. Dessa togs runt 23:30. Medan Ali & Gabriela tände raketer lekte vi med tomtebloss, haha. Jag älskar att KOLLA på fyrverkerier men att behöver tända dem är en annan femma. :P

Gud vad roligt jag hade det igår!! Firade som sagt med min familj och min make. Vi åt massor med gott, bland annat en trerättersmiddag, tårta och ostbricka. Spelade roliga spel och kollade på "Grevinnan och betjänten", haha klassiker!

La mig tidigt imorse och vaknade nu, haha. Jag och Samer går runt i lägenheten som är i ett enda kaos och ler och skrattar, det är ett härligt kaos. Nu är det dags för frukost!

Kommentarer (13)

Ada

2012-01-01

Tjusigt! Ha en god fortsättning!

Aya

2012-01-01

åååh vilka fiina bilder!! :)

Marwa

2012-01-01

Underbara bilder!! Speciellt den tredje och nästsista. :)

Amal Yousif

2012-01-01

Det låter som en lyckad kväll. Fin klänning och kappa du hade.. Gott nytt år! =)

Anonym

2012-01-01

Hej!

Det verkar som om ni är alltid med din familj och så, brukar ni umgås med din mans familj också? du har aldrig skrivit ett inlägg om att du har varit hos svärföräldrarna eller ngt liknande.

A

2012-01-01

GOTT NYTT ÅR!

Anonym

2012-01-01

ååhh så häftiga bilder!

En flitig läsare

2012-01-01

Jag brukar aldrig kommentera men känner att jag lär bli irriterad om jag inte gör det nu. Till anonym som skriver att fatima aldrig skrivit om sin svärfamilj: 1. Det kryllar av inlägg på hennes blogg om hennes svärfamilj så ljug inte. 2. Varför ska du lägga dig i? Vad har DU med den saken att göra? 3. Och vad har FATIMA med det att göra?? Det är väll hennes MAKES ensak!! Hennes man och hans familj. De träffas kanske utan att hon skriver om det. Bloggen handlar väll inte om hans liv? Utan om HENNES!Oh så nu känns det bättre hahah. Jag läser ofta kommentarer och märker att dina läsare älskar att lägga näsan i blöt och snacka skit. Men det är nog för att dina läsare består av mest araber haha. (inget illa menat, jag är själv arab o vet hur vi är:p).P.s. Jag träffade dig i danmark i somras (bonbonland), du kanske minns mig? :)

ts-ts

2012-01-01

NO LIFE!, FÖR ER SOM INTE HAR NÅGOT ATT GÖRA, MER ÄN ATT LÄGGA SIG I EXAAAAKT AAALLLTTT!!......

Mona

2012-01-01

en flitig läsare: kunde inte skrivit de bättre själv!Jättefina bilder Fatima! :)

Rabab

2012-01-01

Härliga bilder!:)

En flitig läsare: Bra, skrivet!:)Gott nytt år, Fatima!:)<3

Hanan

2012-01-02

Fine billeder! Godt nytår :)

Anonym

2012-01-03

ALLTSÅ HÅLLKÄFTEN HEEEELA BUNTEN!!! Man ställer en fråga (vänligt) så hoppar ni på en som om ni vore djur, jag får fråga exakt vilken fråga jag vill!!! och det är upp till fatima om hon vill svara eller inte. Svarar hon så gör hon det. Plus min fråga va inget fel på, hade varit något dumt och idiotiskt så hade hon inte accepterat kommentaren. HÅLLKÄFTEN TACK!

Skriv en kommentar