Fatima Johansson

Q/A

Bläddrade igenom kommentarerna och svarar på några här! :)

En positive sak med att gifta sig med en svensk... du kan blogga och publicera billeder på en själv utsmyckad och i byxor för hela värden att se.

Ojaaa för det är ju därför jag har slöja, för min makes skull, haha. Bar förövrigt slöja och var muslim långt innan jag gifte mig. JAG har valt min religion och JAG har valt min make. Har inget behov av att "hela världen" ska se mig utsmyckad och halvnaken, som att livet går ut på att "blogga och publicera bilder". Om jag skulle få det behovet så kan jag välja att ta av mig slöjan. Mitt val, mitt liv.

Fatima, var köper ni era dekorationer? Ni har alltid så fina på era fester! Snälla svara.

Från Partyland! :)

Åh så fint det ser ut hos dig Fatima! Du är så duktig och rar, jag önskar dig all lycka och framgång i framtiden. Du förtjänar det bästa verkligen! Jag vet inte om du skulle gilla den här iden men har du lust att (tex köpa sjalar från malmö till oss stockholmbor som inte kan hitta så fina sjalar som de ni har där i flera butiker i större utval) sådana som du använder alltså i de mörka och ljusa färgerna med tillhörande (amta) fast i både spets och bomull sen lägga ut de på din blogg för försäljning eller kanske på tradera. Jag vet inte hur priset ligger där hos er, här har vi en affär i Tensta som säljer bomullssjalar sådana som själv i Cubus också bara och några enstaka sjalar som är föööör mönstrade med massor med färger i en och samma sjal. Så jag tänkte om du hade lust att hjälpa oss vi som inte har lika många alternativ med butiker, modeller och färger. Det vore så gulligt och snällt av dig!

Tack så mycket, vad snäll du är. :) Det finns webshopar som du kan beställa ifrån, som tahara.se. Jag kommer även att sälja slöjor via min webshop, kommer börja med enfärgade (grå, svart, vit, brun och nougat) och är det populärt så tar jag in andra färger.

åh behöver en sån, har fruktansvärt ont från mensvärk!! var finns den att köpa?

Vetekuddar går att köpa i hälsobutiker. Även i Claes Ohlsson, Rusta, Jula m.m.

Hej, jag är tillbaka i sverige efter 7 månader i Libyen. jag pluggade nerefrån via distans men nu när jag är i sverige ska jag börja gå till min skola vilket ligger nere i malmö ( jag bor i norrköping )
så min fråga är efterssom jag inte varit där förut, vad finns det i malmö som jag bara måste se när jag är där? är det en fin stad eller är det typ som man hör om på nyheterna mord mord mord och en totalt creepie plats? :)
kram!

Hej! Bo01 och Turning Torso är rätt fint, sätt er på Espresso house (Västra Hamnen) vid havet och ta en fika eller ta med er picknick och sätt er på bryggorna där. Dock lite kallt vid denna tiden på året.. Om du ska till Malmö så tycker jag att du ska ta en tripp till Rosengård (centrumet och bazaaren), då får du en stor dos av olika kulturer. Inne i stan så är Lilla Torg ett populärt och mysigt ställe att fika/äta mat. Men annars kommer jag inte på något riktigt speciellt. Sen är det inte så creepy som det låter. :P Kram.

jag ha träffat på dig massor me gånger, men aldrig känt att du e trevlig av dig, du ha en konstig attityd in real life än va du ha på blogge, man skulle tro att du e super snäll o allt men inget jag märkt av när jag stött på dig ute df ha jag aldrig hälsat lr gett dig luft

Vem är glad och sprallig 24/7? Inte jag i alla fall, haha. Går ju inte att dömma mig när jag bankar huvudet i bussfönstret av tristess eller när jag springer stressad till ett möte, hehe.

Jag får inte "luft" eller känner mig bättre än någon annan när en av er läsare kommer fram och hälsar. Jag tycker tvärtom att ni är riktigt grymma och coola som kommer fram så där till en "främling" och sjukt snälla som berömmer och är så fina. Så om det är något jag känner så är det ödmjukhet.

Har du och Samer varit vänner då sedan du var femton eller hur var det? Var ni bara bekanta?
Hur stor är skillnaden mellan era åldrar? Alltså hur gamla är ni? Assalam oaleykom


Ja, vi var vänner. Och sen vänner och kära. Och sen vänner, kära, gifta! ♥ Samer är några månader äldre än mig. Vi är 22 år, men Samer känns ofta betydligt äldre, han är rätt "gammal" av sig haha. Du förstår vad jag menar om du lär känna honom det är lite svårt att förklara. :P

Kommentarer (5)

Jenan

2012-01-22

Ibland får du allt knäppa kommentarer hahaha.Till den första: Varför måste man gifta sig med en svensk för att göra dom sakerna? Finns ingen logik i de.

Samara

2012-01-22

Salamu aleikum. Jag bara undrar hur du sätter på dig din sjal, för när jag testar att sätta den på samma sätt som du så hänger det ut en bit sjal på vänster sida, om du förstår vad jag menar. Men din ser så bra ut och ingen sjaldel verkar hänga någonstans hehe :) du passar i det :)

Inna

2012-01-22

Hej Fatima!Måste be dig om ett tips.. jag mår inte alls bra nu och du verkar så snäll och jordnära och kan säkert hjälpa mig framåt. Jag har varit tsmns med min pojkvän i 5 år snart.. och nu börjar det gå nedför..tyvärr.. vi har planer på att förlova oss..och gifta oss men plötsligt dyker en massa problem upp för oss nu och vi kan inte komma överens längre.. ja känner även tviveln komma och jag känner mig olycklig. Jag kan samtidigt inte tänka mig ett liv utan honom :( Mår dåligt över hela situationen.. hur ska jag ta mig ur detta? =( ett av våra problem är att han vill flytta till mig men att hans familj är gammalmodiga och vägrar då komma på vårt bröllop om han flyttar =( Jag mår dåligt av detta och det har även förstört för oss. Hur ska jag göra? :(

Anonym

2012-01-22

Salam oaleikom igen syster :)

Men hur gjorde ni när ni gifte er? Alltså pluggade han klart universitetet och du med? Eller förlovade ni er/katb kteb innan ni hann plugga klart? Kan du inte berätta hur hela resan gick till? Behöver inspiration för mig själv!

Ann

2012-01-22

Jag har träffat och hälsat på Fatima 3 ggr och hon är lika trevlig varje gång. Sista gången var det hon som sa "Hej Ann" haha. Alltid lika söt, glad och trevlig!

Skriv en kommentar