Fatima Johansson

SJÄLVMORDSBOMBARE & MARDRÖMMAR

Blev väckt supertidigt av kattskrället, försökte somna om och när jag vaknade nästa gång hade jag haft en fruktansvärd mardröm. Typiskt, kunde jag inte bara stigit upp när katten väckte mig.. 

Usch vilken hemsk dröm det var. Drömde att jag var i Irak och om ni har hängt med i nyheterna (inte de svenska, utan de som berättar om vad som händer i mellanöstern) så vet ni hur många vidriga självmordsbombare det finns där som exploderar sig själv (och tar med sig en massa ovetandes kvinnor, barn och män) typ varje dag. Mest runt de heligaste platserna i Irak.

Bara jag som mår dåligt av att kolla på nyheterna? Har ju som rutin att kolla på nyheter varje morgon och kväll, som de flesta då, man måste ju veta vad som händer i världen. Men usch vad dåligt jag mår varje gång - våldtäkter och mord till höger och vänster, självmordsbombare som dödar i Guds namn.. Tänk att det verkligen finns monster utklädda till människor, så känner i alla fall jag ibland.

Kommentarer (9)

Alice

2012-01-17

Kan tänka mig att det var en äcklig mardrömm, fyy.. =(Vilka nyhetssidor/kanaler kollar du på? Jag vill gärna höra mer om vad som händer i Mellan Östern.

Anonym

2012-01-17

jag hänger inte med i nyheterna :p om det inte är kändisnyheter! har inte tänkt på de men de e nog för att det bara är jobbiga saker som händer

I S R A

2012-01-17

Jag läser Aftonbladet och har inte läst något om det. Låter hemskt. :(

n

2012-01-17

Aftonbladet och svenska nyheter skriver tyvärr ingenting om det som händer utan är bara blinda. Blir så sjukt arg när jag hör självmordsbombare varje gång,vare sig det är i Irak eller Afghanistan. Att ta liv är nog det värsta man kan göra.

Nor

2012-01-17

Jag läser ALDRIG NÅGONSIN nyheterna. Kollar heller inte på de på tv. Mår bara dåligt utav det.. varför ska man låta sig själv må dåligt. Jag vet att man inte ska blunda för det som händer runtomkirng en, men när man inte kan göra något åt saken.. då är det väl lika bra o skippa uppdatera sig själv.

nana

2012-01-17

HOPPAS ALLA SJÄLMORDSBOMBARE ELLER DOM SOM FÖRSÖKER DÖDA OSKULDIGA MÄNNINSKOR, HOPPAS DOM BRINER I HELVETET FÖÖÖÖÖÖR EVIGT!!!!!!!!!

Anonym

2012-01-17

äckliga svin som gör så. O de är så pinsamt att de kallar sig för "muslimer"

Anonym

2012-01-18

Kollar aldrig på nyheter får ångest över att inte kunna göra nått ohh mår för dåligt efter att ha kollat. Kollar sällan på tv dummer son soraya m och andra kan jag heller inte se på.

Habiba

2012-01-18

Fruktansvärt! Åhh vännen.<3

Skriv en kommentar