Fatima Johansson

REA 
Nu är vår REA igång! Lagret är begränsat och det finns inte många plagg kvar av varje storlek så det är alltså först till kvarn som gäller. :) Välkommen in och shoppa på www.fatimajohanssonshop.se ♥

Kommentarer (6)

Anonym

2012-06-18

snälla svara snabbt!! undrar om klännigen, asså hur e storleken. ja brukar ha S på maxiklänning kmr en M passa mig?? o hur e storlekerna på byxdressen. plz svara

Svar: Storlekarna är rätt vanliga på alla plagg. Vi har kunder som köpt M fast de är en S egentligen och de har blivit nöjda men jag kan tyvärr inte garantera någonting. Annars har du ju alltid 14 dagars öppet köp. :)
Fatima Johansson

Anonym

2012-06-18

tack så mycket! dem är väl inte genomskynliga? p

Svar: Både byxdressen och klänningen har en underkjol under (på byxdressen är det i båda benen) så nej, de ska inte vara genomskinliga. Men tänk på att dem är vita så i direkt solljus med underkläder i väldigt starka färger kan man kanske se igenom. :P
Fatima Johansson

Jamila

2012-06-18

Åhh, vad sugen man blir på att klicka hem alla plagg :), så fina allihop!
Jag har läst din fina blogg ett tag nu men aldrig haft något vettigt att säga känns det som xd, men jag måste säga att jag är ytterst nyfiken på hur du startade din egen 'klädeskedja" syster :), detta företag, hur gick du till väga, hur startade det hela?
Skulle vara roligt om du kunde dela med dig av din lilla historia för en kanske framtida egenföretagare inom detta område inshaAllah!

Keyr syster :)!

Svar: Hej Jamila! Vad skoj att du gillar plaggen. :) Rolig idé faktiskt, ska nog få upp ett sånt inlägg inshallah för den frågan har jag fått förr, så fort jag får tid till det ska jag svara (kanske nästa vecka?). Vill gärna se muslimska systrar som entreprenörskollegor. ;) Kram!
Fatima Johansson

matilda

2012-06-18

Jag undrar om du vet om slöjorna går att tvätta i 60grader?

matilda

2012-06-18

Jag undrar om du vet om slöjorna går att tvätta i 60 grader?
tacksam för svar:)

Svar: Slöjorna ska tvättas i 40 grader.
Fatima Johansson

Jamila

2012-06-19

Hej igen!
Uppskattar att du tar dig tid till att skriva ditt framtida inlägg om detta :)!
En massa idéer har man angånde kollektioner samt design, (även om man inte kan skissa på bilden man har i huvudet direkt xd) men vad som egentligen saknas är förmodligen erfarenhet och tillgångavägssätt för detta.

Men håll utkik efter mig i framtiden ;), kanske blir vi kolleger som du nämnde xd?

Skriv en kommentar