Fatima Johansson

BURLÖV
Idag tog vi bussen till Burlöv center för att köpa lite nödvändigheter. Inte för att det finns några annorlunda butiker i Burlöv än i Malmö, men vi ville bara byta ställe. Sen tycker jag att det är mysigt att åka de gula bussarna *tönt* ;D När vi köpt klart det lilla som skulle köpas så lunchade vi i deras food court, blev vegetarisk pasta för oss båda.

Vi fastade lite extra inne i The Phone House och kollade på mobiltelefoner. Det finns ju ett toppenerbjudande från 3 som jag kanske ska hoppa på, då ingår en telefon. Nu är bara frågan om jag ska ha en iPhone 4S eller en Samsung Galaxy S11.. Killen i butiken rekommenderade Samsung Galaxy men jag ska läsa lite recensioner innan jag bestämmer mig.

Kommentarer (10)

Anonym

2012-03-11

det finns även ett jätte bra erbjudande hos tele2/comviq du får en telefon samt får du ringa hur mycket du vill och smsa för endast 345 kr i månaden jag köpte telefonen hos tele2 butiken i malmö.

Amina

2012-03-11

Har också sett erbjudandet. Vill ha den vita iPhonen!!

mena

2012-03-11

Yummi!! Vad god mat! Jag tycker IPHONE!! den vita är fiiinaste

Anonym

2012-03-11

Det finns ett bättre erbjudande hos tele2, som första kommentatorn skrev. Billigast i Sverige just nu.

Noura

2012-03-11

Eftersom jag har blivit applefrälst så tänkte jag först säga iPhone, men så kom jag på att maken har en samsung galaxy s2, och den är ju inte helt fel den heller... Svårt val!

Ewa

2012-03-11

Hejsan!

Jag tycker att det är mycket bättre färger i iPhone 4s än i Samsung Glaxy S II. iPhone är jättebra! Det enda man kan gnälla över är att du inte kan bluetootha bilder och musik från/till iPhone, det måste göras genom iTunes på datorn. MEN du vänjer dig..

Jag har haft iPhone 4 och har iPh 4s. (En annan familjemedlem har Samsung G s II, så jag har jämfört ordentligt)

Sen är det ju så att smaken är som baken ;-) Detta är bara vad jag tycker. Lycka till!!!

Mrs. Coskun

2012-03-11

Comviq har exakt samma erbjudande, min bror tecknade först tre och sedan där på kom comviq ut med samma erbjudande där mobil ingår och du betalar endast 349 och får ringa hur mkt du vill. Vet ej om de gäller Samsung men de gäller iaf Iphone 4s :)

Anonym

2012-03-13

Hej! Jag tecknade abonemnag med Tele2. Köpte en iphone4s. Jag betalar 249kr +49abonemang varje måad under två år.

Jag älskar min iphone4s så mycket. Min mammahar galaxy2s och jag tycker den är tråkig ;)

Camol

2012-03-13

Har iPhone och är mycket nöjd. Huvudsaken man har fri surf så tycker jag inte det gör något att man inte kan skicka bilder via bluetooth. Mailar eller skickar som meddelande.

Ett annat tips, ta inte 3 om inte du har många i familjen eller vänner som du brukar ringa till som också har 3. Annars kan det bli dyrt för dig eller för dom att ringa dig.

Frida

2012-03-13Ett tips om du ska köpa iPhone så gör det via Tele2 och inte 3, det är samma erbjudande så den enda skillnaden är att Tele2's internet är mycket snabbare och bättre än 3 som inte fungerar överallt, talar av egen erfarenhet.

Skriv en kommentar