Fatima Johansson

FÖRSTA MARS
Gårdagen var bara en massa jobb och stress för min del. Började dagen med att boka flygbiljetter men det gick inte att komma in på min internetbank, Nordea hade "tekniskaproblem" nästan hela dagen. Så irriterande! Ska försöka boka idag och jag hoppas verkligen att priset inte höjts på biljetterna för det hade gjort mig ännu mer irriterad, haha.

Idag steg jag upp tidigt, ställde fram frukosten på bordet, kokade ägg och gjorde varmchoklad till mannen och nescafe till moi (älskar de där färdiga förpackningarna!). Sen väckte jag bästa Samer, och vi åt frukost ihop. Han började jobbet senare idag så jag ville att han skulle få en rejäl frukost mitt i veckan. :)

Mars.. Denna månad kommer kläderna bli klara i fabriken, sen är det dags för plåtning och jag och mannen reser iväg ihop i några dagar. Kommer bli en kul månad, hoppas även att våren kikar fram. Minns ni låten? "Mars, april har knopp i håret, maj och juni bloooooommar mest..". Så jag vill minsann se lite knoppar i mars. :)

Kommentarer (8)

Mona

2012-03-01

Förstår vad du menar med rejäl frukost mitt i veckan,, Jag hinner bara ta med ett äpple inna jag sticker till jobbet 7.30 varje morgon. De är lyx med sån frukost mitt i veckan!Hoppas ni får en ttrevlig resa! När reser ni?

S.

2012-03-01

Bästa barnlåten <3

Anonym

2012-03-01

Hej Fatima...jag är makeupartist/hårstylist. Hör gärna av dig om du skulle behöva mig till dina plåtningar.Ha d fint

Beatrice

2012-03-01

Gott med kalles kaviar :P

Isak

2012-03-01

Vart ska ni resa? Vad trevligt

Isra

2012-03-01

Så mysigt frukostbord =)=)

Anonym

2012-03-01

Var ska ni resa?

Sandra

2012-03-01

Hörde dej snacka om weekendresan med din kompis på bussen i måndags. Paris låter riktigt romantiskt!!! <3 ni kommer ha svinkul!

Skriv en kommentar