Fatima Johansson

KONY 2012Såg detta klipp igår efter att ha sett att typ ALLA delade den på facebook. Brukar inte gilla att såfort något blir "modernt" så ska alla ställa sig bakom det, men syftet med denna video ÄR att dela och sprida ordet vidare. Så jag delar med mig av den här så att någon som inte sett den kanske vill se, och sprida den vidare.

Tycker att det är ett väldigt häftigt expriment. Dela videon --> gör Joseph Kony känd --> för att hitta honom --> för att stoppa honom.

Så, se den & dela!

Kommentarer (7)

Amal Yousif

2012-03-08

Vilka monster det finns i världen. Fatta att han är FÖRST på listan. Hur kan han sova om nätterna.. Sjuka värld..

Baker

2012-03-08

spriiiid!

Baker

2012-03-08

Spriiiiiiiid!

D.

2012-03-08

Håller med om att det är fruktansvärt, fattar inte hur han ens kan leva så här.. måste vara mentalt sjuk eller något.Jag hyllar verkligen killen (jason?) som jobbar på det här och hoppas verkligen att det lönar sig till slut, är bara lite skeptisk över hur den amerikanska regeringen kommer behandla det här, man har redan sett hur det gick för vissa länder i öst-världen..

musliimah

2012-03-09

The reason the United States is helping out in Uganda instead of Palestine is because it isn't Ugandan lobbyist's that get our presidents elected. It's Israeli Zionist lobbyist's.

Zina

2012-03-10

Kolla gärna in denna blogg, det ursprungliga inlägget var "We got trouble" men det har kommit upp flera inlägg nu. Den bloggen var bannad från Facebook, jag vet inte om den fortfarande är det, det tycker jag är väldigt, väldigt konstigt..http://visiblechildren.tumblr.com/

Anonym

2012-04-06

det är illuminati

Skriv en kommentar