Fatima Johansson

LOVE LOCK

Sparar de flesta bilderna från bron åt mig själv, men här är bron där vi hängde vårt "Love Lock". ♥

Det finns ett par broar över Seine i Paris där det hänger en massa lås i alla storlekar och färger. Det är bästa vänner eller kärlekspar som hänger upp dessa lås som ska symbolisera "evig kärlek", man klickar låset och slänger nycklarna i sjön. Den ser riktigt coolt ut på bron, vissa har till och med satt upp gigantiska cykellås haha! :P

Jag och Samer köpte oss ett lås med tre nycklar som vi skrev en massa "Fatima och Samer"-saker på, stängde låset tillsammans och slängde varsin nyckel i sjön - och den sista sparade vi som ett minne!

Tyckte det var en rolig grej att tipsa om, så när ni är i Paris, besök bron. :)

Kommentarer (8)

Mona

2012-03-20

Vilken ball grej! Om jag går till Paris nån gång ska jag dit och leta efter ert lås hahah. :p jätte fina bilder

Mona

2012-03-20

Vilken ball grej! Om jag går till Paris nån gång ska jag dit och leta efter ert lås hahah. :p jätte fina bilder

Sidra

2012-03-20

Vilket cool ställe!

Anna

2012-03-20

Vad häftigt! Perfekt att ta killen ju. :-)

leila

2012-03-20

salam aleikum..ville bara saga att detta love locks ar e typ av saher, svartmagi som manga anvander sig av i tex flera afrikanska lander, tex gambia ar ett av dom, men i islam ar detta en shirk hadling att anvanda sig av sana har saker som att delta i tex love locks..aven om man inte tror helt arligt pa det utan bara gor det som en kul sak sa ar det anda haram..samma med manga folk som hanger ett sant dar oga runt halsen eller fatimas hand eller koranen och tror det ska skydda mot onda ogat m.m detta ar ocksa shirk..da vi vet att bara ruqiyah, d.v.s recitera vissa suror skyddar mot onda ogat och inte symboler...aven om vissa bar dessa symboler som tex ogat for man tycker det ar fel , sa ar det alltsa inte tillatet...ville klistra in svar fran larda angaende just detta med kalla fran hadither men det gar inte att klistra in saker har pa din blogg..

mee

2012-03-21

so sweet !!! Det där stället måste man ju besöka ^_^

Studeravidare.se

2012-03-21

Stor tävling på Studeravidare.se, var med och tävla om Mac Book och iPads!Registrera dig på www.studeravidare.se/tavla och få din unika tävlingslänk, länka till oss och skriv en rad eller två om vilka vi är i din blogg eller i dina sociala medier och se klicken ramla in på din unika klickräknaradress samtidigt som du ser ditt namn klättra på topplistan!1:a pris: Mac Book Air 11”

2:a pris: iPad 3

3:e pris: iPad 2Även bästa blogginlägg vinner pris den här gången!Skriv ett bra och roligt inlägg om oss på din blogg, meddela oss om inlägget och håll tummarna att du är en av tio finalbidrag. En jury bestående av marknadsförare och personalvetare tar, när tävlingstiden är slut ut en vinnare.Vinnaren får en iPad 3!

zaynab

2012-03-23

hahaha rolig kommentar leila ... sånna som du förstör islam sluta säga att saker är haram utan att veta de när man säger nått är haram utan att de är haram så gör man en synd att ljuga om islam, när man bär en koran runt halsen de inte boken som skyddar dig de är orden som finns inuti ... islam ska vara en salam relgion sluta förstöra den med era åsikter

Skriv en kommentar