Fatima Johansson

NOTRE DAME


Har tagit hundratals bilder idag hehe. Vet att turistbilder är rätt trist att se för andra, men jag bloggar som vanligt för min skull och vill ha lite sparat på bloggen. :) Börjar med några som är tagna utanför Notre Dame. Alla är därifrån utan den sista. :)

Idag började vi med att promenera från vårt hotell till Notre Dame (vårt hotell är vid latinkvarteren) där vi besökte den spektakulära kyrkan. Förra gången jag var där så renoverade dem så det var en massa byggnadsställningar överallt. Men idag var det inget sånt så jag fick se kyrkan i sin helhet. Sen gick vi till Louvren! Älskar konstmuseum och det gör Samer också så vi spenderade mycket tid där. Efteråt blev det ännu mer promenerande genom Jardin-trädgården (vet inte vad den heter. :P), Concorde och längs heeeela Champs Elysées. Vi lunchade på en av restaurangerna där och shoppade lite i de grymma butikerna. Alltså fatta hur mycket vi gått idag!! Vi skippade metro, tåg och taxi för Paris ska upplevas gående tycker jag. Det är som bäst då, jag lovar. Men hemvägen (från Triumfbågen till latinkvarteren) tog vi Metron för då var våra fötter förstörda haha.

Och det bästa av allt.. Vi har SOMMAR här! Riktig sommar! Inte vår, utan värme som får en att nästan tuppa av, haha. 22 grader! Wihoo! Gud vad härligt. Imorgon blir det till och med varmare. :)

Vi sparade Eiffeltornet till imorgon. Då blir det även Sacre Coure, Paris Katakomber (hjäääälp..) och en båttur längs floden Seine. KUL!

Nu ska här snart bytas om till något finare för att sen ta oss till en restaurang i kvarteret för middag.

Kommentarer (8)

N

2012-03-15

Guuud vad jag är avundsjuk! Skönt att det är varmt också :)

Anonym

2012-03-15

HAHA ska ni till Katakomberna? Va kuul! Det är inte alls så läskigt som man tror, de har typ renoverat och dekorerat (?!?) hahahaha. Kanske inte ska planera in en lunch direkt efteråt dock ;)

Frida

2012-03-15

Mashallah, vilka vackra bilder!

Emily

2012-03-15

Verkligen inte tråkiga bilder alls!

Jättefina verkligen :)

Amina

2012-03-15

Såå härligt med sommarväder!!! katakomberna måste du bara se!!

Anonym

2012-03-16

fina bilder :) grrr yomaa din man mashallah :)

Svarten

2012-03-17

Jag är inte ett dugg avundsjuk...hum-hum :-)

Hanan D.

2012-03-17

Vackert!!

Skriv en kommentar