Fatima Johansson

PINK
Stack till gymmet vid elva tiden och tränade styrka & kondition i 1,5 timme. Jäklar vad det kändes skönt efteråt! Köpte med mig mat hem och sen har jag jobbat i ett par timmar. Nu ska jag iväg till stan för ett bankärende och sen ska jag växla pengar. Vi åker ju på onsdag. :)

Kommentarer (6)

Anonym

2012-03-12

Känns dt nt lite konstigt när du har ballerina?? Liksom har inte sett en enda ha dt o jag mena så varmt e dt ju endå nt. Hu tänker du där?? Känns lite små irriterande att du går runt så såhär dags.. Tror nog många måste kolla snett på dig o undra va du håller på me :-P

Anonym

2012-03-12

Snyggt som fan!! Älskar dina ballerina skor och kappan.<3

Anonym

2012-03-12

Kan vi som inte är så duktiga på att träna få lite träningstips ;) Hur lägger du upp dina pass? Hur länge/ många repitioner gör du de olika sakerna? :)

Hanan

2012-03-12

första kommentaren: du verkar seriöst vara störd haha. Tro man stör sig på någon annans sko val hahaha. Det är föresten 12 grader i malmö idag så ballerinaskor var verkligen ett smart val. ;)

Mia

2012-03-12

Vart kommer sjalen ifrån? Du är så snygg!

Sandra

2012-03-13

Till det första kommentatören:

Så jag är också konstig som har ballerina nu? =DTror heller inte fatima bryr sig om folk "kolla snett" på henne. men det gör uppenbarligen du så lycka till med att leva livet där du behagar andra. =)

Skriv en kommentar