Fatima Johansson

MED SOLSKENHeeeeeej! :)

Jag är på bästa humöret! Snoozade lite grann imorse (det var längesen sist, jag och snooze-knappen är gamla vänner) och steg upp utvilad och lycklig. Drack en kopp kaffe på balkongen med morgonsolen i ansiktet och ett svagt ljud av en jamande katt i bakgrunden (jag stängde balkongdörren efter mig så kattskrället stod vid dörren och jamade för att bli insläppt - han blev inte insläppt). Kände mig på kreativthumör så jag satte mig på kontoret och började på ett par skisser.

Nu står min make i köket och diskar och jag ska snart börja med lunchen, han är hemma från jobbet idag så jag tänkte sluta lite tidigare för att hänga med honom. Ibland mår man bara så jäkla bra och det gör jag nu. :)

Undrar förövrigt om det finns en "Fatima-doppelgänger" därute, får ofta kommentarer där jag setts på ställen jag inte varit. Till och med vänner har ringt mig och sagt "hallååå fatimaaa varför gick du bara förbi för?!", och jag är liksom "gick förbi?? vad snackar du om jag sitter och kollar på Psych med Samer", haha.

Kommentarer (4)

casy

2012-05-04

hahaha sånt har hänt mej oxå!! man ba "eehh whaat?" =S faktist läskigt om man tänker efter

stina

2012-05-04

Det låter så mysigt. =)

Hanna Bard

2012-05-05

Oj, du har kanske en dubbelgångare! :)

Laila

2012-05-05

Hahah, påminner om The Vampire Diaries :P ganska läskigt dock..

Skriv en kommentar