Fatima Johansson

SÖNDAGSBRUNCH
Alltså Groupon är så himla bra! Köpte ett brunch-erbjudande för drygt en månad sedan på ett café som heter Grue. Kom på imorse att jag inte utnyttjat det än så jag och mannen var där och brunchade och jag måste säga att det ju var riktigt mysigt. Vi fick först ut en tallrik med äggmuffins tillsammans med rödlök, ruccula & tomat sen serverades en tallrik med scones, pannkaka, bruschetta med pesto & annat gott (bild ovan). Latte, yoghurt och juice ingick även. Supergott!

Det jag gillar med dessa företag som Groupon (finns även Let's deal och en massa andra) är att man får upp ögonen för andra caféer, restauranger och butiker. För ska man äta mat ute går man oftast till de ställena man redan vet levererar bra käk & service. Man har ju sin trygghetszon.. :P

Har i alla fall haft en toppensöndag hitintills. Ska snart dra på mig träningskläderna och cykla till gymmet! :)

Kommentarer (6)

Manar

2012-05-06

Skulle du inte kunna visa en bild på kläderna du tränar i?

Diana

2012-05-06

Älskar Lets deaal! Vad gott de ser ut!

Anonym

2012-05-06

mysigt! Så söt du e

Laila

2012-05-06

Jag "upptäckte" Groupon idag, och tycker att de har rätt bra erbjudanden. Måste definitivt prova på något nytt - bort från trygghetszonen!

Hanna

2012-05-07

Fam vad gott!

E

2012-05-11

Jag bor i uppsala och idrottsföreningarna här säljer häften sprängfyllda med kuponger "ät 2 betala för 1" på massa olika restauranger (både "lokala" riktiga restauranger och välkända hamburgerkedjor som Max, donken, BK osv), 10 eller 15% rabatt på valfri vara i butiker som Vila, Stadium osv och rabatt på klippning, hudvårdsbehandlingar och massage och massa massa mer! Riktigt värt! Så ett tips är att kolla om det finns i den stad du bor i med?Är ju liksom dubbelt så kul att kunna äta ute dubbelt så ofta, eller kunna unna sig en behandling till halva priset då och då! :)

Skriv en kommentar