Fatima Johansson

BEAUTY SALON


Fick bär & ett riktigt gott grönt te medan jag väntade på mamma, det såg verkligen ut att vara skönt med estetisk akupunktur.
I denna mysiga hörna satt jag & drack mitt te :)


Sen flyttade vi till den sköna soffan där jag & syrran satt och snackade.


Har haft en härlig eftermiddag med mamma och Meriam. Avslutade dagen med god middag hos mamma, en (läs: fyra) kopp(ar) te och sen handlade vi på City Gross innan jag fick skjuts hem.

Vi var också på Beauty Salon i Rosengård (Ramelsväg 9) där de båda fick akupunktur. De har ett erbjudande där man får den tredje behandligen gratis! Så eftersom mamma redan varit där två gånger fick hon värsta lyxbehandligen på över en timme och en kvart helt gratis. Sjukt bra! Och man får själv välja vilka tre behandlingar. De har allt från festuppsättningar till hårfärgning till estetisk akupunktur och massage (och massa annat!). 

Gabriela lär nog fixa sitt hår där när hon tar studenten så därför tipsar jag om den till er. Det är ju både student- och bröllopstider som nalkas så passa på att gå dit. De har väldigt bra priser. Den ligger mitt i Rosengård på Ramelsväg 9. Så fort jag får en ledig stund ska jag dit och fixa brasiliansk keratin behandling till håret! Läängtar! :)

UPDATE: Glömde skriva att man inte behöver bära slöja i salongen, ingen man får komma in dit. Endast för kvinnor. Vill du boka tid? Ring 040-211740 eller 0736-866688

Kommentarer (6)

aisha

2012-05-17

Ååh så fint! dit vill jag gåå! kan inte du skriva lite priser och sånt =)

aisha

2012-05-17

undrar också om de har en hemsida eller kanske nr till dom så man kan boka? =)

abir

2012-05-17

ser fint ut speciellt den "hörnan" där med bordet.

Jenaan

2012-05-17

tack för tipset! Jag bor i rosengård så de nära mej ^^

Lina

2012-05-17

Hur kan Gabriela ta studenten när hon är 20? :) började hon gymnasiet sent eller?

Elin

2012-05-18

LinaDet är väl det troliga, en kille i min klass var 21 och skulle snart fylla 22 när vi tog studenten. Han ville hellre läsa gymnasiet än komvux och eftersom han hann starta innan det var försent så gick han med oss.

Skriv en kommentar