Fatima Johansson

Det ligger ett litet mirakel i min mage

 
 
I augusti, kvällen innan Eid Al-Fitr, berättade jag till mitt livs stora kärlek att han ska bli pappa. Det var det mest magiska ögonblicket i mitt liv.
 
De senaste 4 månaderna har varit omtumlande för oss båda - på ett alldeles, alldeles underbart sätt. Halva graviditeten har gått och jag längtar efter att få uppleva resten - och att få träffa vårt lilla mirakel som ligger i min mage. ♥

THE LAZY SONG

 
Godkväll!
 
Så här har det sett ut idag. :) Efter lunch ute med en vän kom jag hem och parkerade mig i soffan med glass framför flera Revenge-avsnitt. Sen blev det köttfärssås med pasta till middag. Och nu ska jag hoppa i sängen med min bok! Slö-tisdag på högnivå. ;)

DAGENS

Kjol - Gina Tricot // Cardigan - Vero Moda // Scarf - H&M
 
Inga bra outfitbilder, men de får allt duga.. Jag vågade mig på att bära kjol idag (!), det gick ju superbra, inte kallt alls. Hade dock tights under och dubbla nylonsockar, hehe. :P Skinnjackan över detta!
 
Jag är lite sur på plusgraderna vi forfarande har i Malmö, är på snökrigshumör! Hoppas vi får snö i denna december, förra året fick vi ju inte det förens i januari..
 
Nu sitter jag och kollar upp second hand butiker i Skåne. Jag och mamma har snackat om en loppis-roadtripp! Hon är ute efter riktiga 60-talsmöbler och inredningsprylar och jag är också sugen på att kika inredning, så om ni har några tips så tipsa på. :)