Fatima Johansson

ÄNTLIGEN!

 
Jätte roligt med diskussioner! Såg att det blev lite snack under det förra inlägget, jag har svarat så gott jag kunnat medan jag sprungit från Ikea och runt i mataffären under dagen, hehe.
 
 Men nu till det som är aktuellt - vår diskmaskin har just anlänt, wihooo!! :D Vi beställde den för ett par veckor sedan och nu är den äntligen här.. Det är nästan så jag fäller glädjetårar, haha. Lycka, lycka, LYCKA!! :D

Kommentarer (11)

Anonym

2012-11-26

Grattis!! Jag längtar efter en diskmaskin,, men det får jag vänta med några månader till =)

Anna

2012-11-26

Grattis!! Jag längtar efter en diskmaskin,, men det får jag vänta med några månader till =)

Svar: Tack! :)
Fatima Johansson

M

2012-11-26

Jag tyckte ditt förra inlägg var jättebra och jag uppskattar dina inlägg om religion jättemycket! Keep up with the good work!

Och grattis till din nya diskmaskin!

Svar: Tack så jätte mycket! :)
Fatima Johansson

Zozo

2012-11-26

Hej! Jag hittade din blogg för ungefär 1 månad sen när jag googlade efter tabouleh recept:p och jag älskar den. Jag är lika gammal som du och är.också gift så det känns så himla skönt att läsa en blogg som handlar om det jag kan relatera till. Du är en såån himlaaa braaa hustru, som inreder huset så fint.och lagar sån god mat åt.din make. Jag hoppas ni får ett jättebrs liv tillssmmans. Men jag har en fråga: varför heter du johansson i efternamn när du är arab? Och så undrar jag kan du lägga upp recepter på det du lagar? Ser såå himla god ut. Kan du dessutom lägga upp bilder på hur du inrett ditt hus och kanske ger du också lite tips?

Ps: gratis till din nya diskmaskin

Svar: Hej! Tack för din fina kommentar. Jag heter Johansson för att jag är halv svensk och det var det namnet mina föräldrar valde. :) Ska försöka lägga upp fler recept! Inredningsinlägg ska minsann komma upp de kommande veckorna, har fixat så mycket här hemma den sista månaden. :D Kram på dig!
Fatima Johansson

Therese

2012-11-26

hihi vi har samma diskmaskin, nyinköpt, SÅ BRA :D hoppas ni blir nöjda ni med!

Svar: Vad roligt! Blev sjukt peppad när jag fick läsa att du tyckte den var bra. Wihoo! Då har vi bevis för det. ;)
Fatima Johansson

Din syster i Islam

2012-11-26

Uppskattar också dina inlägg om om islam och i synnerhet shia islam.
Grattis till diskmaskinet, det har samma märke som mitt ; )

Svar: Tack ska du ha! Ska försöka knåpa ihop fler sådana inlägg. :)
Fatima Johansson

Elin

2012-11-26

Grattis! Vi köpte tvättmaskin för ett halvår sedan och det var guld. Vi lutar mot att skaffa diskmaskin om/när vi flyttar.

Svar: Tack Elin! Jag känner nu (en dag senare..) att det är UNDERBART! Gud vilken skillnad! :)
Fatima Johansson

Ala

2012-11-26

Wiiiiiee grattis!
Jag vet hur det är att få skrynkliga fingrar av att diska, diska och diska utan diskmaskin. Jag är sån som stökar massor när jag lagar mat/bakar och behöver köra diskmaskinen två gånger per dag ibland även om vi är två :P Men ne snart 3 år utan och inte heller har vi plats för en =)

Svar: Tack! Jag är precis likadan.. :P En vacker dag får du nog plats med en, du är verkligen värd det med tanke på hur mycket gott du lagar och bakar ;) Kram!
Fatima Johansson

Ulrika

2012-11-27

Diskmaskin är grejen. När några kompisar gifte sig och de skulle flytta in i sin första lägenhet gick kompisgänget ihop och köpte en liten bänkdiskmaskin "för undvikande av äktenskapliga konflikter". Det var uppskattat. Själv förstår jag inte att det fanns en tid då jag själv tyckte att det var onödigt.

Svar: Sjukt smart inflyttningspresent!! ;)
Fatima Johansson

Anonym

2012-11-27

Grattis till diskmaskinen! Får man fråga var du beställde den ifrån eftersom jag själv letar efter en =)/kram

Svar: Tack! Elgiganten. :) Kram!
Fatima Johansson

Skriv en kommentar