Fatima Johansson

KLICK

 
 
Lite kläder jag just klickat hem. Älskar enkelheten i kavajen, kommer bli perfekt över mina finare långklänningar. Den mönstrade klänningen lär bli cool till mina mörkgröna pumps, tänkte ha det på en fest nästa vecka. Bättre bild på klänningen finns här. :)
 
Nu ska jag göra i ordning middag, blir en liten buffé av sill, potatis, köttbullar, ägghalvor med stenbitsrom och korv. Har varit sugen på det sedan Eid-buffén hos mamma! ;)

Kommentarer (5)

Anonym

2012-11-02

salaam syster.
jag vill bara ta tillfället i akt och säga att du verkar vara en fantastisk individ, en sådan godhjärtad människa och så snäll. Jag ser verkligen upp til dig efter att ha läst din blogg ett tag. Du inspirerar mig att bemöta människor med ett leende och var ett exempel för människor, så som du är för andra! Sluta inte blogga ( eller jo..men låt det vara ett tag kvar), den glädjen du sprider med dina ord är obeskrivlig och tror inte du inser det, därför skriver jag detta nu så att du SKA veta att jag ser upp till dig. MashAllah, och all den framgång du åstadkommit i ditt liv, som en muslimsk kvinna. Vilket i dagens sverige är rätt ovanligt, visar hur hårt du jobbar. Okej nu räcker det med min bok som jag skrivit till dig :P, Men du ska veta att jag verkligen önskar dig allt gott i världen och jag hoppas allting i livet blir så som du önskar, ska forsätta läsa din blogg. :)

Linda

2012-11-02

Älskar dina inlägg! fortsätt med dom flera gånger per dag! Wiho!

Hanan

2012-11-03

Jag gillar pastell klänningen mest! :)

Sara

2012-11-03

Eid sa3id! :)

Skriv en kommentar