Fatima Johansson

MORMOR'S LIMPA

 
Började dagen med en skiva nybakat bröd! Jag bakade mormor's limpa igår kväll och det är det godaste brödet i hela världen. :) När jag steg upp hade Samer redan ätit upp halva limpan, typ, hahaha. Han gillar brödet ännu mer. ;)
 
Har varit en lugn dag med jobb hemifrån. Det är rätt mycket beslut som ska tas från min sida, känns rätt tufft och jag velar fram och tillbaks med en massa, jag hoppas som bara den att jag tar rätt beslut. Det låter lite kryptiskt ser jag nu, haha. Men jag vill inte tråka ut er med jobbsnack (för det blir lätt en hel sida text). ;)

Kommentarer (5)

monah

2012-11-07

Är de inte svårt att baka limpa? och varför bakar du på kvällen? :)

michaela. med syskon i magen ♥

2012-11-07

jag skulle så gärna vilja baka eget bröd..har ingen bakmaskin och tänker att det kanske behövs? nåväl, du får gärna dela med dig av receptet om du har lust!:)

Tårtspecialisten

2012-11-07

Assalamu aleikum syster :-) Vad kul att du också gillar (?) att baka. Brödet ser gott ut ma sha Allah!
Jag läser troget din blogg sedan flera år tillbaka, tycker den är mysig :-)

Om du vill får du gärna hjälpa till att tipsa om mitt bidrag i Årets bak- och dessertmästare 2012, på hemsidan www.bakochdessert.se.

Jag tävlar som möjlig femtefinalist och försöker ta mig till Stockholm för att tävla som muslimah (vill visa att vi också kan, hehe... inshaallah) och behöver all hjälp jag kan få!

Mitt bidrag heter "Lakrits- och hallontårta med vitchokladganaché". Önskar att alla ukhti's kunde rösta på mig inshallah.

Kramar!
Malin
Tårtspecialisten.se

Sora

2012-11-08

Gott med bakat bröd!

Skriv en kommentar