Fatima Johansson

MYS I HEMMET

Bilden är tagen i lördags. Jag har hängt upp sammetsgardiner i köket och tycker skillnaden är enorm från de mönstrade. I like it!
 
Som så många andra så vill jag alltid göra det extra mysigt hemma under vinterhalvåret - byta gardiner, få upp ljusstakar och mysiga dekorationer överallt. Jag tycker Sverige är sjukt deprimerande under vintern om man inte försöker mysa till det hemma - därför är jag ett stort fan av till exempel julen. Hade önskat att även Thanksgiving varit en flitig tradition här, men nä sån tur har jag inte. Kanske flyttar man till USA? :P Samer tjatar om att vi ska ha julgran i år igen, men det vill jag inte. Tycker det är för jobbigt att få upp den för att sedan plocka ner den efter en månad. Nä, ljusstakar, ljusslingor och fluffiga plädar får duga detta året. Om jag vinner denna gång vill säga, haha, han vann ju förra året. Då gick han all in med dekorationerna. ;)

Kommentarer (8)

Basra

2012-11-12

SÅ FIIINT!

Jag håller med om att Sverige är deppigt på vintern... Jultiderna gör de faktist mysigt, speciellt på stan!! Oohh längtar tiills de gör de fint ^^

Hanna

2012-11-12

Snälla visa ditt mysiga hem! Julgranar är ju det allra mysigaste! Tycker ni ska ha det ändå ;-)

michaela- med syskon i magen ♥

2012-11-12

förra året vann mannen här, gran röstades ner (pga ettåring i huset hihi) i år kräver jag en gran! viktigt med treditioner när man har barn ju! :)

Marwa

2012-11-12

Jag hoppas din man vinner igen hihi, gran e så fint!

Anonym

2012-11-12

ja säger som i din bloggkategori - me gusta!

Anonym

2012-11-12

hoppas du vinner, julgran.... say wha... firar ni jul också?

Noura

2012-11-13

Vackert!!

Skriv en kommentar