Fatima Johansson

37

 
I onsdags gick jag & magen in i vecka 37, bebisen är fullgången nu och kan komma när som helst. Vi har tid hos barnmorskan om två timmar och jag hoppas vi får höra att bebisen är fixerad (!) :)
 
Liten gravid-statusuppdatering:
 
Nu är det tungt som tusan, men otroligt spännande. Jag är dock trött hela tiden, även när jag stiger upp på morgonen efter att ha sovit bra, jag är både trött i huvudet och i kroppen. Känner mig helt utmattad. Jag hoppas innerligt att jag slipper dra på mig feber eller en förkylning - hade inte varit kul att föda i det tillståndet. Jag känner mig också konstant hungrig - och kissnödig, haha. Jag har fruktansvärd halsbränna. Foglossningen är också rätt påtaglig just nu. Har mensliknande värkar, speciellt längst ryggen. Det är med andra ord mycket på gång, men allt som allt så tycker jag att graviditeten har gått väldigt bra, alhamdullillah.
 
Lillan sprakar och rör sig hela tiden och hennes rörelser syns väldigt tydligt genom magen - det är fascinerande att kunna se en fot sparka eller kunna klappa hennes lilla rumpa (världens sötaste!!). Tänk att två hjärtan slår i min kropp! Helt fantastiskt. ♥

Kommentarer (13)

Amina

2013-04-05

Må Allah ge dig stryka nu i slutet! Du verkar vara väldigt stark Fatima. Alltid lika positiv!

Att du är trött och hungrig är nog tecken på att du ska vila och äta mycket. Ta hand om dig!!

Anonym

2013-04-05

Manshallah, jag önskar verkligen dig samer och inshallah er nya dotter all lycka. Gör dua att allt går bra för er på det sista nu. Kärlek syster

Medina

2013-04-05

Jag minns när jag var i vecka 37 så jag förstår hur du mår. För mig var halsbrännan och foglossningen värst. Jag födde min son för 5 veckor och det är så konsitgt att jag kan sakna graviditeten. Trodde inte alls att jag skulle göra det eftersom de var så jobbigtt. Så njut fast det är jobbigt. Och VILA VILA VILA! Bara vila upp dig för förlossningen är tuff. Inchallah allt kommer gå bra. =)

Aishah

2013-04-05

Allahu Akbar!!! ^^ Mashaallah!! <3 Må Allah underlätta för dig under förlossningen och graviditeten (det som är kvar ^^)

Maria

2013-04-05

MashAllah! Du har varit så otroligt vacker under din graviditet! Jag hoppas inshaAllah att jag i framtiden också kommer att vara så lysande vacker när jag böir gravid.

Med vänliga hälsningar
Maria

M

2013-04-05

Vilka fina kläder du klätt dig och magen med. :)

Anonym

2013-04-05

Åhhh, så fint!

Inshalla går allt bra med dig under förlossningen som är snart :)

Amal

2013-04-05

MashAllah! =)

Det är tufft att vara gravid men allt är värt det i slutändan. Jag lovar. =) <3

muslimah

2013-04-05

Mashallah vilken underbar mage! Inom 5är bebis inshallah här!! Vilka namn har ni funderat på? ? Inshallahallt kommer att gå bra inshallah bebis tittar ut snart ialf!! Massa kramar från mig till dig

somaya

2013-04-06

jag hade också värker från v.37 och min dotter var fixerad allt var som de ska men trotts allt födde jag v.42 så de tar sin tid de viktigaste är att du ska vila och ha inte brotom du kommer att föda. De alltid svårt med första barnet.

somaya

2013-04-06

jag hade också värker från v.37 och min dotter var fixerad allt var som de ska men trotts allt födde jag v.42 så de tar sin tid de viktigaste är att du ska vila och ha inte brotom du kommer att föda. De alltid svårt med första barnet.

Tua Esmerald Lövdahl

2013-04-07

Ooooh, detta är så spännande! Ser grymt mycket fram emot att få höra om förlossningen och se det lilla barnet sedan! Jag önskar dig all lycka <3 Jag undrar också: hur ser du på religion och ditt barn? Hon kommer såvitt jag vet att födas som muslim.. Vet inte riktigt vad jag är ute efter, men jag hör gärna dina tankar i hur du kommer att resonera gällande religion och barnet!

Kramar,
Tua

Skriv en kommentar