Fatima Johansson

EN LÅNG FREDAG

 
Igår efter en tid hos mödravårdscentralen fick vi akut åka in till Kvinnokliniken för en CTG-undersökning, olika kontroller och ett ultraljud. Jag har haft kraftiga smärtor i magen och tillsammans med att barnmorskan tyckte att mitt blodtryck var lite högt och att jag mått väldigt illa och känt yrsel så skickade hon mig dit. Efter flera timmar fick vi åka hem igen, allt såg bra ut, alhamdullillah. Nu hoppas vi att det får fortsätta göra det tills bebisen bestämmer sig för att komma ut. ♥
 
Kvällen avslutades sedan med kvällskäk och film hemma hos svärfamiljen. Jag & Samer var hemma igen runt halv ett i natt och då somnade jag bums. Idag väntar lite shopping och 1 års kalas! :)

Kommentarer (13)

Amina

2013-04-13

Nej vad jobbigt!! =( Men skönt att höra att allt är bra i alla fall. Vad trodde dom att det kunde vara?

Svar: De trodde att de kunde vara moderkakan som lossnat lite grann, men så var det inte. Alltid bättre att kolla upp sånt än att gå runt och undra! :)
Fatima Johansson

Mina

2013-04-13

Alhamdulillah! Måste varit en jobbig dag :'( Skönt o höra att allt va bra med dig o babyn i alla fall!

Diana

2013-04-13

Det låter som att det kunde vara moderkakan som lossnat? Jag fick kraftiga värkar och mådde riktigt dåligt. Bra att ni fick åka in och kolla. Hoppas allt går bra nu. Hon kan ju titta fram vilken dag som helst. ^-^

Svar: Jo, dem trodde också det först.. :( Men så var inte fallet, tack o lov! Ja, det kan hon, misstänker dock att hon kommer gå över tiden. Tråkigt. :(
Fatima Johansson

Anonym

2013-04-13

Skönt att läsa att det inte var något allvarligt. Hoppas smärtorna går över!!

Anonym

2013-04-13

klänningen du har under jackan får man fråga vart den är ifrån? såg bilden tydligare på instagram.

Sara

2013-04-13

InchaAllah att allt går bra med förlossningen Fatima. Ska göra duua för er!!! <3

Var är din fina klänning från? såg den på insta och den är riktigt fin =)

Svar: Tack snälla. <3 Den är från H&M, men köpt för flera år sedan.
Fatima Johansson

Anonym

2013-04-13

snälla va försiktig om du har högt blodtryck!!! känner til en personligt fall där det gått snett... inshaAlllah allt går bra för er.

Svar: Jag brukar alltid (alhamdulillah) ha normalt blodtryck när jag kollat det under graviditeten men just igår låg det liiite högre (alltså inte högt, utan lite högre än vad jag brukar ha). Barnmorskan ville nog mest vara på den säkra sidan. :) Tack så mycket. Kram!
Fatima Johansson

zozo

2013-04-13

åh såå skönt att det gick bra <33 du måste vara försiktig nu den sista tiden <3 ta hand om dig <33 kram

Amal

2013-04-13

Höjs blodtrycket bara lite grann så kan det ha att göra med att man är lite stressad just då. Det behöver inte vara något farligt. Men jag kan förstå att din barnmorska ville kolla upp de pga av dina smärtor och illamående. Hamdulillah att allt är bra iaf! Vila dig nu mkt Fatima. Du kommer behöva det inför förlossningen =)

Hanna Bard

2013-04-13

Lycka till och ja, ta hand om dig! :)

Jenny Fuentes

2013-04-21

Måste bara säga att du har sån sjukt bra smak!! Denhär outfitén var såååå snygg!! :)

Skriv en kommentar