Fatima Johansson

FYRA

 
Lillstumpan provar att ha skor! Dem är lite för stora men med både strumpbyxor och strumpor sitter dem rätt stabilt på, haha.
 
Idag fyller hon 4 månader! Och det enda vi tänker på idag är att NU FÅR HON PROVA SMAKISARNA! Haha. Ska försöka köpa med oss en burk hem och se om hon tycker det är gott. Min lilla, underbara, fantastiska dotter. Det här är det finaste och största mirakel som finns, helt magiskt att hon är här med oss. Alhamdullillah, är så tacksam över henne varenda dag. ♥
 
Nu ska vi hem till mamma & pappa för lunch och i eftermiddag åker vi till Trelleborg och spenderar kvällen där hos ett par vänner.

Kommentarer (11)

Bea

2013-08-17

Aw grattis till er! Så fint hon växer. Söta små skor... Och stylish är hon verkligen ;-)

Svar: <3
Fatima Johansson

Diana

2013-08-17

Finaste i världen är ens barn. Må Gud välsigna er med många många barn i framtiden ;) Grattis till Dalia!

Svar: Ja, verkligen. Tack! <3
Fatima Johansson

Matti

2013-08-17

Sweet heart. <3

Helena

2013-08-17

Åh, jag kommer ihåg hur kul det var när man äntligen fick börja ge barnen smakprover. Ha kameran i beredskap för alla roliga miner :)

Svar: Det hade vi, haha! :)
Fatima Johansson

Sofia - Mamma till Simon

2013-08-17

Grattis till er lilla tös! :)
På BVC fick vi info om att smakisar rekommenderas först efter 6 månader men att man kan låta barnet smaka från förälderns finger typ från fyra månader. Vi började lite tidigare men körde dock BLW och Simon fick t ex en broccolibukett att suga på, om han ens träffade munnen. :)

Svar: Tack! Precis, det är i smaksyfte, inte något hon kommer att vräka i sig hela burkar av. Broccolibukett låter som något skoj för bebisen att hålla i själv! :)
Fatima Johansson

Nour

2013-08-17

Sötis!

Anonym

2013-08-17

Mashallah va tiden gick snabbt

Anna

2013-08-17

Enligt Livsmedelsverket ska hon smaka kryddmått, typ lite sås kanske på di fingertopp . Smakportioner kommer från 6 mån. Men alla gör självklart som dem vill. På 80 talet gav man från 2-3 mån.

Svar: Det står tydligt på burken från 4 månader, sen har även barnmorskorna rekommenderat detta. Och det är en smakis, så hon smakar bara, äter med andra ord inte upp hela burken. Knappt så hon klarar av ett kryddmått. ;) Det är för att hon ska få vänja sig vid olika smaker. :)
Fatima Johansson

David

2013-08-18

Grattis. Söt baby. :-)

Olivia

2013-08-18

Urgulliga skor! Dalia är så söt <3

Anna

2013-08-18

Ja på burken står det 4 mån. Men Livsmedelsverket rekommenderar inte smakportioner utan mer kryddmått. Men läser
Man sig till så börjar många föräldrar ge
Smakportioner vid 4 månader. Tycker det är inget fel i det, bara man inte ger för mycket så tarmarna påverkas.

Skriv en kommentar