Fatima Johansson

MOTHERHOOD

 
Bild tagen för ungefär 2,5 månad sen. Vad LITEN hon var! Världens bästa unge.
 
Idag var jag ute på min första powerwalk sedan jag födde barn. Herre. Min. Gud. Det var bland det värsta jag varit med om. Det hjälpte ju inte direkt att det var stekhett ute och att Dalia gnällde i vagnen.. Hade jag träffat på någon jag inte gillade hade de fått en fet smocka. Ni vet när man är på det humöret? Haha.
 
När jag kom hem igen (dra upp feta vagnen för 3 trappor - yeey), så sov tack o lov lillskrutten. Så jag fick duscha och föna håret ifred. Nu för tiden är det verkligen lyxigt att kunna göra det, haha. ;)
 
Nu hade jag tänkt börja med ett inlägg om lillans skötbord (ser att fler frågar om mer bebis/mamma-inlägg) men min dotter har precis vaknat. Mat- och lekdags! Så det inlägget kommer upp senare. Ser även att ni vill ha receptet på kakan, skriver in det i inlägget nedan snart. Påminn mig om jag glömmer! :)

Kommentarer (8)

Karolina

2013-08-02

Salam aleykom syster.
Nu är snart Ramadan över och jag har lite panik eftersom jag har nästan ingen aning vad jag ska göra till Eid.

Så undrar om du har lite tips på varmrätter, smårätter, efterrätter man kan göra som passar bra att bjuda familjen på.

Sama

2013-08-02

Hej Fatima jag la märke till att du skrev att du fick dra upp vagnen för trapporna, har ni ingen hiss där ni bor och hur funkar det isåfall med vagnen och så?
Jag ska nämligen föda snart och bi har ingen hiss och bor på tredje våningen jag med är lite orolig för hur det ska funka...
Ha Det fint :)

Sara

2013-08-02

Hej kan du lägga upp recepten på brownie snälla vill baka den

Sarwan

2013-08-02

Vackra flickor :)

Asra

2013-08-02

Söta ni är!

samirasabriye.blogg.se

2013-08-02

ohh dom första motion man tar efter förlossningen förstår din frustration haha känner med dig! Men lovar det blir bättre :)

Ninno Minno

2013-08-02

Hahaha! Detta fick mig att skratta högt! Förstår verkligen den känslan när man är så irriterad. Var inte så hård mot dig själv! Du födde barn för bara 3 månader sen. :-)

Skriv en kommentar