Fatima Johansson

FÖRÄLDRAUTBILDNING

 
Inviger en ny tunika i en härlig blå färg! Och här har vi magen i vecka 31, fick inte till någon bra bild själv.. 
 
Idag är det dags vår första föräldrautbildning! Det ska bli spännande för jag har ingen aning om vad man ska göra där. Hoppas vi får lära oss en massa roliga saker. :)
 
Efteråt ska vi kanske till Välgörenhetsgalan "Vägen till Palestina" på Arena 305 för att skänka bort kläder och sånt. Mer info om det hittar du här.

EN LITEN BÖRJAN

 
Nu börjar lillans byrå smått få lite innehåll. Det är så roligt att vika in babytvätt! Vi har köpt kläder i lite olika storlekar, just nu är de flesta plaggen mellan storlekarna 50-68.
 
Det mesta i den första lådan är köpt på Primark, de hade rätt söta babyplagg i bomull men jag tyckte inte att deras babysortiment var så jättestort. Men en hel del söta bodys fick följa med hem. :)

TILL LILLAN

Har hittat så mycket fint till lillan. Jag har alltid gillat färgen babyrosa så jag gissar på att jag kommer gå loss med den färgen in barnkammaren. Och så lite andra pastelliga färger i blått, grönt, gult som detaljer. Kommer bli så mysigt!
 
Tipsa mig gärna om söta babymobiler att ha över sängen och skötbordet! Behöver hjälp där då jag inte hittar ett ställe med stort utbud. Gärna i liknande modell som den här! :)

EN DOTTER

 
I söndags fick vi reda på att det ligger en liten flicka i min mage! Ååh vad glada vi blev!! Det var vårt andra ultraljud och att få se bebisen i magen på en skärm är det mest underbara jag vet just nu.
 
Det känns så himla roligt att få veta mer om vårt lilla mirakel. Gud vad jag längtar att få gosa, pussa, krama och lukta på henne!! Längtar mer än någonsin till dagen då hon ligger på mitt bröst.. Vår lilla dotter. ♥

EMMA ULTRALJUDSKLINIK

 
Imorse blev jag och min man väldigt oroliga då jag inte hade känt bebisen röra sig på flera timmar. Vi knuffade till magen, lyssnade, pratade och höll på - men ingen knuff som svar (bebisen brukar annars ALLTID svara på knuffarna). Efter ungefär 5 timmar av att jag inte kände någonting alls så blev jag helt sjukt orolig. Vi ringde 1177 och medans jag stod i telefonkö (och grät floder..) så fick jag en spark tillbaks på handen som vilade på magen. Underbara känsla! Jag har nog aldrig känt mig så lättad i hela mitt liv..
 
Samer tyckte dock att det var dags för ett till ultraljud. Han ville att vi båda skulle få se att allt är okej och han tyckte att det var för lång väntan till nästa bokade tid som är den 13 mars. Så vi bokade en tillväxtkontroll på Emma ultraljudsklinik direkt och åkte in för en check. Det var underbart att få se bebisen igen och alhamdullillah såg allt bra ut och den växer som den ska. Och vi fick reda på könet! :D
 
Så efteråt åkte vi och köpte de första sakerna till bebis som inte bara var vita. Det var riktigt, riktigt skoj. Har varit en väldigt känslosam dag, började jobbigt men slutade så himla bra. ♥
 
Kan berätta kön när våra nära & kära fått reda på det från oss. :)