Fatima Johansson

ALLA ♥ DAG

 
Har stått och förberett en trerättersmiddag med min makes favoriträtter hela dagen. Vill skämma bort Samer lite extra ikväll så nu väntar biomys, sen trerättersmiddag och paket. Ha en fin kväll allihop. ♥

Kommentarer (9)

lava

2013-02-14

men det är haram gumman

R

2013-02-14

Härligt!! Äntligen någon muslim som inte säger att det är haram :S du verkar som en riktig fin tjej och fru. Hoppas ni får det super mysigt!

zozo

2013-02-14

åh mysigt;)) ha såå kul<3
kram

Alaa

2013-02-14

Vad gulligt! Ha en fin kväll Fatima <3

En flitig läsare

2013-02-14

Jag saknar dina recept. Börja lägga ut fler är du snäll! =)

Kelly

2013-02-15

Du verkar vara en helt fantastisk tjej med båda fötterna på jorden. Önskar dig och din lilla familj all lycka!

Noor

2013-02-15

Alla hjärtans dag den 14 februari firades traditionellt för helgonet Valentine för att fira minnet av hans uppoffring och kärlek. Det är enligt islam fel att fira en tradition som inte beskrivs i Koranen och som även grundar sig efter en annan religion/tradition. Vill du visa uppskattning till din man kan du göra det varje dag och vill du laga något extra gott kan du göra det en vanlig dag som inte har något traditionellt budskap. Sedan har vi våra högtider och våran profets födsel m.m. där man kan även visa uppskattning till de man älskar. Imamer säger att detta är haram. Men du firar även jul så varför skulle du inte fira alla hjärtans dag.. anser bara att du ger fel budskap.

Hamida

2013-02-16

Men alla hjärtans dag är inte ens religiöst utan en dag man visar kärlek och det står väl i alla religiösa skrifter (även koranen) att man ska älska och respektera sina medmänniskor. OCH det lär ju stå att man och hustru ska älska och respektera varandra också! Tror ingen religion förbjuder alla hjärtans dag :S sen är de ju gifta så det är väl ännu mer halal?

Nä seriöst förstår inte. MEN Fatima :) jag hoppas ni fick en underbar dag tillsammans.Gör det ni tycker är rätt och strunta i bittra kommentarer!

Och btw Lava ska du komma ut ock säga som nästa sak att det är haram för tjejer att gå i skolan!!?? Sluta låt som någon random sjuk taliban för det skrämmer mig man kan faktiskt vara troende muslim och få fira alla hjärtans dag!

Hawra

2013-02-16

NOOR: OMG! Skäm inte ut oss muslimer är du snäll....

Hamida: Riktigt bra skrivet!!

Skriv en kommentar