Fatima Johansson

CLUTCH

 
Jag gillar verkligen denna färgkombo - guld, svart, grönt och silver. Hade clutchen igår under kvällen. Lyckades knäppa en dagens (har märkt att det inte blivit mycket av den varan de senaste månaderna.. :P), slänger upp den under dagen! :)
 
Nu lagas det frukost här hemma. Blir äggmackor med kaviar och O'Boy. Sen ska vi bege oss till stan för att kolla på bebiskläder och inredning till barnkammaren.

Kommentarer (3)

Mariam

2013-02-03

Så fin! Varifrån??

Khadija

2013-02-03

Fin väska du har där. =)

Jamila

2013-02-04

Ska babyn inte sova med er i ert sovrum? Det är bäst iallafall så länge han/hon äter på nätterna. :) Och om du ammar som du förhoppningsvis gör så är det allra lättast och ger dig själv mest sömn om du sover med babyn bredvid dej. :)
Jag tänkte först alltid lägga babyn i sin egen säng, men somnade alltid själv när jag ammade, och sen fattade jag att det är ju allra naturligast och tryggast och skönast för babyn också att sova bredvid. Ja och första natten i sitt liv (på sjukhuset) sov han under mitt linne, och den känslan ville jag ha hemma också. Underbarast. <3 Nu är han 7 månader och somnar i sin egen säng, men när han vill äta på natten tar jag honom bredvid mig.

Skriv en kommentar