Fatima Johansson

COCOA BUTTER

 
Blev tipsad om att den här krämen från The Body Shop är bra att använda när man är gravid, Cocoa Butter Moisturising Stick. Ska tydligen hjälpa mot bristningar? Jag har själv inte fått några bristningar än, men det kommer väl. :P Egentligen så tror jag inte på att en kräm kan hjälpa mot bristningar men det skadar ju inte att prova, hehe. Så jag har bytt ut min vanliga kroppskräm mot den här för tillfället. :)

Kommentarer (12)

Mrs andersson

2013-02-10

Smörj nooooooga! De kommer du vara tacksam över sen! Jag var jätte noga med att smörja min mage, dock med bio-oil från Apoteket! Och fick inte en enda bristning. Dock slarvade jag med att smörja brösten som också växer rätt rejält i alla fall mot slutet, och där fick jag mycket bristningar! Ångrar mig bittert för min lathet idag, men what to do ;)
Ha en fin dag, kram

Ulrika

2013-02-10

Fast det finns de som faktiskt inte får några bristningar alls. Tror att det är en kombo av gener och om man går upp mycket i vikt.

meriam

2013-02-10

bio oil testa den !!!

R

2013-02-10

Bio oil är jätte bra mot bristningar :) Eller sån skinroller, sök på google :)

Nathalie

2013-02-10

Den krämen fungerar inte köpte den förra sommaren då jag var gravid men poff sista månaden blev hela magen full av bristningar , men dom spelar ingen roll när man får ett friskt barn . Grattis med en liten prinsessa

Sanne

2013-02-10

Hej Fatima!
Jo du ska defenitivt smörja in magen med någon kräm så ofta du kan. Huden blir mycket mer elastisk och mjuk av krämen och på så vis hjälper det väldigt mycket mot bristningar. Att krämer hjälper mot detta är ingen myt ;)
Kram

Nora

2013-02-10

Tack för tipset!! :)

:*

2013-02-10

bio oil ska hjälpa mot bristningar! :)

Diana

2013-02-11

The body shop är bäst:)

Anonym

2013-02-11

Mandelolja använde jag, och sen ska du inte glömma weleda förberdelseolja mot slutet av graviditeten, tror det var 6 el 8 veckor före födseln.

hadia

2013-02-11

jag har sett en del unga tjejer med stora bristningar i både bröst och magen utan gravidetet, varför vi måste alltid se ut perfekta jag tycker ingen kan dölja gravidtet bristningar för att dem ärr som vi får påminner om något om mirakel som har hänt i den mage.
Jag menar inte att inte smörja er eller tar hand om sin hud, men ville jag fråga de som har bristningar efter gravidetet har de försvunnit efter att ni har smörjt er var ärliga????

Jamila

2013-02-11

Onödigt med oljor. :) Om man får bristningar eller inte beror på hur elastisk hud man har (vilket till stor del beror på generna) och om man går upp mycket på en gång...
De flesta får bristningar på magen i slutet på graviditeten. Jag fick också, men de bleknar ju med tiden.
Någon förberedelseolja använde jag inte heller... men sprack inte ändå. ;)

Skriv en kommentar