Fatima Johansson

DETAILS

 
Detaljbilder från de senaste outfitsen. Tunikan på andra bilden är det första mamma-plagget jag köpte, från Ullared faktiskt. Jätteskön och den används flitigt här hemma. :)
 
Har varit fullrulle idag! Sprungit ärenden och sen storstädade jag här hemma. Är helt slut nu, ska bara ta en dusch och sen går jag och lägger mig. Godnatt!

Kommentarer (4)

Amal

2013-02-07

Vad kostade tunikan? Har de ett bra sortiment på mammakläder där??

Trevlig resa imorgon!! =)

Amal

2013-02-07

Vad kostade tunikan? Har de ett bra sortiment på mammakläder där??

Trevlig resa imorgon!! =)

Vill digväl

2013-02-08

Snälla Fatima, gillar din blogg och gillar dig som person men gillar verkligen inte din klädstil då den är väldigt tråkig och oftast inte trendigt. Du har möjlghet att göra slöjmodet mycket mer intressant och fint men allt jag ser är det motsatta. Du har slöjan på samma sätt hela tiden och byter sällan slöja samt att kläderna du visar upp får mig att undra om du verkligen tycker att det är så snyggt och märkvärdigt att ens lägga upp på bloggen?? Exempel på fin hijabstil hittade jag bl.a på Amiras blogg, Dina Toki-o och Mr Coskun mm. Läser flitigt din mammas blog och älskar den :-)
Önskar dig en underbar semester, sköt om dig och bäbisen :-)

Vill digväl

2013-02-08

Snälla Fatima, gillar din blogg och gillar dig som person men gillar verkligen inte din klädstil då den är väldigt tråkig och oftast inte trendigt. Med tanke på att att du har en populär blogg så har du plattformen och möjlgheten att göra slöjmodet mycket mer intressant och fint men allt jag ser är det motsatta. Du har slöjan på samma sätt hela tiden och byter sällan slöja samt att kläderna du visar upp får mig att undra om du verkligen tycker att det är så snyggt och märkvärdigt att ens lägga upp på bloggen?? Exempel på fin hijabstil hittade jag bl.a på Amiras blogg, Dina Toki-o och Mr Coskun mm. Läser flitigt din mammas blog och älskar den :-)
Anledningen till varför jag anmärker på klädstilen är för att du är klädintresserad samt har ett företag där du säljer slöjmode. Därför efterlyser mer uppdaterad och trendig slöjmode, häng med i svängarna och eftersom du skyltar med att du är kläd designer o liknande ville jag dela med mig av mina tankar och hoppas att du tar det som konstruktiv kritik, snälla ta inte illa upp!
Önskar dig en underbar semester, sköt om dig och bäbisen :-)

Skriv en kommentar