Fatima Johansson

GOOD MORNING

 
Hej & God Morgon!
 
Tack snälla ni för alla gratulationer till vår prinsessa. Det värmer om hjärtat mitt.. ♥
 
Här steg vi upp tidigare än tuppen. Busen i magen är alltid vaken om nätterna, sparkar och lever om så tillslut gav jag upp och började dagen. Jag hör att vissa säger att bebisar fortsätter att hålla samma dygnsrytm när de föds? Gud hjälpe mig, haha. :P
 
Har just slängt i mig frukost och ska strax iväg för att hämta ut ett par paket och handla.

Kommentarer (11)

Sara

2013-02-06

Jo det är så ^^ Bebisarna brukar ha samma sovtimmar när de födds som i magen =)

Amal

2013-02-06

När är bebisen beräknad?

mona

2013-02-06

Jag har SJUKASTEE smärtorna i slutet av ryggen nu när jag är gravid,,, du skriver att du också har ont i ryggen, har du ngt tips på vad jag kan göra för att lindra smärtan??

Marice

2013-02-06

Det är inte alltid det stämmer. Båda mina pojkar har hållt på hela nätterna i magen, men när dom kommit ut har dom sovit 8-12 timmar :) Min 2 åring sover 12 timmar varje natt fortfarande och 2-3 timmar middag. Min 4 åring sover 2 timmar på dagen och 10 timmar på natten :) Så inte alltid det stämmre.

Anonym

2013-02-06

Har ni funderat på namn?

Sara

2013-02-06

Stort grattis till er lilla ängel! Det låter så underbart att veta att en liten människa växer i ens mage. Undrar vad hon kommer bli, vad hon kommer tycka om, hur hennes liv kommer se ut... så mycket som förblir dolt!
Önskar er all framgång :)

hadia

2013-02-06

Grattis, jag gissade rätt att det var en flicka hhhhh
jag hoppas inshallah allt gå bra med graviditet och förlossning.
En sak som jag kan påpeka är var rädd om din rygg redan nu du har en bit kvar till förlossning och du kommer bli tyngre.

Ha det bra

SS

2013-02-07

Stort grattis till tjejen!!!!

Bara en tanke: är det allt du äter till frukost????

Therese

2013-02-07

På Selma stämde det, men det varade bara i ett par månader sen började hon sakteliga vilja nattas tidigare och tidigare :) Hon var vaken till 3 varje natt som nyfödd, ibland längre om hon hade ont i magen, men sen sov vi hela förmiddagen ist så det funkade bra det med :)

2ne1grl

2013-02-08

Hej Fatima, jag vill gärna veta hur de fungerar med dieten? Har du varit tvungen att äta två portioner mat för att bebisen ska få i sig tillräckligt? Typ en måltid för dig och en för han trots att du inte vart sugen på de..? Eller kan man om man äter 1000 kcal dagligen fortsätta med de kring graviditeten? Kanske lägga till ett glas mjölk? Skulle uppskatta om du skrev om de, har du graviditetscravings? Har du fått minskad, större aptit? Äter du fastän du inte känner för de, för bebin? Kan du ha ätit en frukost på en dag, bara en frukost(utan att de e farligt för ungen?)

Skriv en kommentar