Fatima Johansson

LONDON BY NIGHT

 
 Under lördagsnatten i London åkte vi med en sightseeing-buss som skulle visa oss London by Night och sen käkade vi god mat på en restaurang på Victoria Station. 
 
Bussen åkte förbi Big Ben, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Harrods m.m. Turen varade i cirka 1,5 timme och vi fick se mycket av London. Väldigt vackert när allt är upplyst. :) 
 
Vi tjejer parkerade oss högt upp på bussen och när bussen började köra så gick det riktigt snabbt, lite berg-och dalbana feeling. Men efter ett tag fick vi värsta skrattattacken.. Vi måste ha sett ut som idioter! Det var ISKALLT och där sitter de knäppa turitserna och tar bilder uppe på bussen i 1,5 timme, haha. Jag kunde inte sluta skratta åt hur envisa vi var.. Banaz gick tillslut ner (när det bara var 5 minuter kvar av turen) och satte sig eftersom hon nog inte kunde känna sina tår länge, haha! Det tog ett bra tag tills jag kunde känna mina ben igen.. Härlig kväll. :D

Kommentarer (7)

Malin

2013-02-15

Hahaha! Kan tänka mig hur det måste sett ut. :-) Men det är ju så man ska vara som turist ;-)

Amal

2013-02-15

Haha! Låter som en rolig busstur ;)

Anonym

2013-02-15

Jag åkte en sån bus i Paris förra året. Man får se så mycket av staden. Het tips! Blev riktigt hungrig av den sista bilden hahah...

Olivia

2013-02-15

Sötis! Har läst din blogg nu ett bra tag nu, tycker om dig så himla mycket. Man har liksom fått en blick på vem du är, och hur du är som person osv osv. Man kan säga mycket. :)
Har du tänkt någongång att göra videoblogg? Det hade varit jätte kul, för se dig på en helt annan synvinkel om du förstår hur jag menar haha, låter som en stalker nu :P Men ville bara säga det, och att jag älskar din blogg!

Lycka till med er lilla flicka! Kram

ZAINEBS - DEVOTE.SE

2013-02-16

Men åh, bild nummer fem är precis där hotellet jag bodde i! Hade varit kul och få träffa dig! xx

mo

2013-02-17

Hej, skulle du kunna lägg ut en lista på hur mycket det gick åt i london typ hotel,shopping mm. :)

Skriv en kommentar