Fatima Johansson

MORGON

 
Hej och God Morgon!
 
Började denna dag med frukost framför nyheterna. Tycker alltid att det är mysigt. :)
 
Men jag är så himla trött på att vara trött.. Sover väldigt dåligt så jag är värsta zoombien om dagarna. Idag steg jag upp klockan sex, efter två timmars sömn. Ångest. Någon som har tips mot sömnproblem de vill dela med sig av? Jag tar tacksamt emot allt...

Kommentarer (11)

Elisabeth

2013-02-28

Jag tror det är bra att du ändå klev upp kl 6 i morse. jag kliver upp 5.30 varje dag för jobbet (pendlar) och kommer hem vid halv 6, eller 6.
Jag lovar, vid 9, halv 10 somnar jag hur lätt som helst.

Så, om du kanske tvingar dig att vara vaken och upptagen hela dagen, borde du vara trött till kvällen och sova gott?

Och ta det bara lugnt under kvällen, så att du inte är uppe i varv när du ska lägga dig! Ingen sen kvälls-träning eller massa städning eller så, det får du ta under dagen. Hoppas det blir bättre i vilket fall.

Emma

2013-02-28

Hej prova yingyoga de är en lugn yoga som man mest sitter ner o sträcker ut kroppen :) man blir skönt avslappnad o trött :)

Hanan

2013-02-28

Är de magen som är jobbig? Jag brukade lägga kuddar runt magen och mellan låren. Blir trångt i sängen men det var det enda setet för mig att sova på. =P

ZAINEBS.DEVOTE.SE

2013-02-28

God morgon Fatima! Hoppas du får en bra dag trots lite sömn! Kram :)

Madde

2013-02-28

I feel your pain.... Är gravid i vecka 35 och håller på att bli galen.. Bäbisen sparkar mot revbenen hela natten så det är svårt att sova då.. Ja och sen måste jag också springa på toaletten och kissa en gång i timmen hahah. Har aldrig längtatt så till att hon ska komma bara ^^

Ulrika

2013-02-28

Håller med Elisabeth. Håll dig vaken hela dan (om du inte är det). Drick inget te eller kaffe efter tolv-ett. Om du orkar, rör på dig. Ta en promenad. Och, se om du får tag på avslappningsövningar att lyssna på när du ligger i sängen.

Jag såg ett program på TV (Vetenskapens Värld kanske?) där folk med sömnproblem först måste vara vakna och uppe (och göra saker, inte dega framför TVn) till två på natten och sen tvinga sig upp vid sex. Efter några dagar kan man gå och lägga sig vid ett och sedan tolv, osv. Det verkade funka på somliga i alla fall. Slappa vid TVn eller datorn på dagen i längre stunder var förbjudet. Läsa böcker var dock helt ok.

Och, jag lider med dig. Sömnproblem är förskräckligt. Hård träning funkar för mig. Jag har dock mina graviditeter flera år bakom mig vid det här laget.

Jessica

2013-02-28

Det är jobbigt känner samma är trött om dagarna och när ja väl ska sova på kvällen kan jag inte för hittar inget skönt sätt att sova på och sen går man och kissar flera gånger på natten med vilket gör att jag inte får någon bra djupsömn, brukar också ha massa kuddar så det blir skönare att sova.

Malin

2013-02-28

Man ska inte anstränga sig för mycket under dagen när man är gravid egentligen för annars brukar jag rekommendera träning till sömnproblem. Man sover ofta gott efter ett rejält träningspass. :-) Så nu har jag inget att komma med...

Hadia

2013-02-28

Välkommen till mammovärlden, hhhhh jag skojar bara, det är så när man är gravid.
Man kan inte vända sig lätt på sängen, och då måste man sitta upp och sen vänder sig till andra sidan och då vaknar och har svårt att somna om.

sov sov sov , zzzzz när du har tillfällen för att nätterna är inget till en gravid kvinna kanske inte alla lider av sömnproblem men de flesta sover dåligt om nätterna.

Läsare

2013-02-28

Mmm gottt!

Therese

2013-02-28

Sov när du kan. Om du kan sova på dagen så sov då. Kroppen förbereder på det här viset inför livet med en bebis som kommer sova lite som hon vill i några månader och även med en nyfödd är det bäst att bara sova när man får chansen, oavsett vad klockan är ;)

Skriv en kommentar