Fatima Johansson

RANDOM

Några snapshots från London. Gillade verkligen alla söta, färgsprakande hus i Notting Hill!
 
Gårkvällen spenderades hos min familj. Vi blev bjudna på god mat, några efterrätter slank också ner och så satt vi och snackade hela kvällen. :)
 
Jag ska strax iväg till stan för ett par timmars presentletande, en vän fyller år imorgon och jag känner att jag är ute lite i sista minuten här.. Måste också införskaffa fler gravidtights att ha hemma, mina vanliga tights passar inte längre. :P

Kommentarer (10)

Anonym

2013-02-16

Fatima vart är din plånbok ifrån??

Svar: Mango! :)
Fatima Johansson

Jenan

2013-02-16

London är en riktigt vacker stad. Så mycket fint att se och roligt att göra. =)

Dilin

2013-02-16

Fina bilder! London är så fint! :)

Mawt

2013-02-16

Vilka fina bilder, jag vill definitivt tillbaka till London en dag! :)

Anonym

2013-02-16

Hälsar ni nångång på makens familj? man ser aldrig dem. eller bor de inte is malmö?

ZAINEBS - DEVOTE.SE

2013-02-16

Fin fina bilder! Har också lagt upp lite bilder från London nu, haha.. saknar!

Sabrina

2013-02-17

Hur ser priserna ut i London? (Dvs matpriser, klädpriser, sightseeingpriser etc?) Ska åka dit för allra första gången snart och är allmänt nyfiken! Jag har ingen "lyxig" budget utan lutar mer mot den "student-aktiga" budgeten om du förstår mig haha! Jag HOPPAS att du svarar på min fråga(or)! Tusen tack för en härlig blogg!

Anonym

2013-02-17

Du är så fin.. En fråga. Är din bror singel?

Elin

2013-02-19

Sabina, London är klart dyrare än andra delar av Storbritannien. Mat på restaurang kan vara mycket dyrt men bor du på vandrarhem som har kök så rekommenderar jag att du gör en del mat själv. Maten kostar som i Sverige eller är billigare. Jag och min man bodde på vandrarhem när vi var där senast och körde med smörgåspaket när vi var ute för att inte behöva köpa lunch på stan, kaffe köpte vi dock, oftast på Starbucks. Det är inte billigt men inte vansinnigt dyrt med en latte där.

Kläder finns verkligen i alla prisklasser. Jag rekommenderar Petticoat Lane Market, Spitalfield Market och marknaden i Camden för budgetalternativ. Kläder till svenska priser eller däromkring går att hitta på många ställen även på Oxford Street. Det är en guldgruva om du är kortare eller längre än genomsnittet för i England finns ofta byxor som är längre eller kortare och inte bara en längd som det ofta är i Sverige. Samma om du vill köpa stövlar, de finns smala/breda och korta/långa och inte bara en modell som i Sverige. Priserna på skor är ganska lika Sverige dock.

Kom i håg att väldigt många museum i London är gratis eller har delar som är gratis så det finns massor av kul som inte kostar något. Det går att googla hur man ska byta buss för att åka samma sträcka som de berömda tourbussarna för en bråkdel av summan om man vill se London.

Anonym

2013-02-20

kan du kanske skriva vilken hotell ni övernattade på? :) vart du köpte biljetter ifrån osv?Försöker hitta billiga hotell där som passar, men lyckas inte :(

Skriv en kommentar