Fatima Johansson

MINI

 
Jag smälter.. ♥
 
Som jag skrivit tidigare så ska vi köpa lite möbler och prylar till barnkammaren i helgen. Då ser jag fram emot att få vika ner de små kläder vi fått och köpt. Längtar, längtar!!
 
Men visst måste man tvätta alla bebiskläder innan bebisen får ha på sig dem? Så jag ska köra allt i tvättmaskinen innan.
 
Får frågor om barnkammaren och om jag kommer visa hur det blir när det är klart, och det kan jag absolut göra. Och om ni har bloggar och också är i inredningstankar till ert lilla mirakel länka gärna. :)

NEW YEAR'S EVE - PART II

 
Tolvslaget firade vi in utanför Malmö Opera. Det var nog mitt finaste tolvslag måste jag säga, min underbara man till höger om mig, snyggaste fyrverkeriuppvisningen jag sett framför mig, fina vänner runt omkring och bebisen som låg och sprattlade i min mage. Magiskt. ♥
 
Efter att vi kollat på fyrverkerierna, önskat alla ett gott nytt år och sett Zober & Berdice bjuda på dans (underbara!) så gick vi vidare till Z & B lägenhet för att avsluta kvällen där med ostbricka, snacks och en massa snack. :)

NEW YEAR'S EVE - PART I

#1. Vårt härliga nyårsgäng! #2. Förrätten. #3. Det vackra paret Zober och Berdice. #4. Vår nyårsmeny. #5. Huvudrätten serverad. #6. Min älskling & jag. #7. Grabbarna, haha. #8. Och sedan var vi bara tvungna att köra ett parti Med andra ord, galna tävlingsmänniskor är vi allihop. #9. Happy New Year! #10. Tävling på hög nivå. :P
 
Jag slänger upp några bilder från gårkvällen i olika delar, som jag gjorde förra året. Jag tycker det blir roligare att läsa så när jag tittar tillbaks i bloggen. :)
 
Hade som sagt en väldigt trevlig nyårsafton. Vi började hemma hos mig och Samer med bland annat trerättersmiddag och ett galet parti Med andra ord. Sjukt skoj!