Fatima Johansson

2013

 
Årets väggkalender! Fixade en personlig till 2013 med bilder från förra året. Hoppas kunna göra det varje år men det har mest varit lathet som gjort så att jag bara köpt en vanlig istället. :P Man vill ju gärna att bilderna ska säga något om månaden, högst upp har vi oktober med höstlöven. Och färgglada kläder, sommarmat och Samer vid en fontän = juli! 
 
Jag hoppas detta blir ett toppenår! Förra året var väldigt tufft på många olika plan, men främst det privata. Många nära och kära blev svårt sjuka, några gick på cellgiftsbehandligar, vissa separerade och andra skilde sig. Eftersom allihop har stått så nära mig har det påverkat mycket. Det är inte lätt att se andra må dåligt, men jag har kunnat vara där för allihop när de behövt mig och det är något jag är tacksam för.
 
Må 2013 bli ett bättre år för oss alla, med god hälsa, framgång och att få välkomna nya liv till världen.

Kommentarer (5)

amina

2013-01-11

vad jobbigt :(

jag hoppas ni får ett bättre år allihop. du kommer i alla fall få det med din nya familj inchallah! <3

Anonym

2013-01-11

Inshallah
Ha en bra dag Fatima :)

Manar

2013-01-11

Jag hade också ett jobbigt 2012,, Känns som att de flesta hade det men det är som du skriver sjukt jobbigt när ens närmaste går i genom skiljsmässor och sånt,, Men EN bra nyhet vet vi i alla fall att ni fick. Ni ska bli föräldrar! Inshallah allt går bra nu! =)

Malin

2013-01-11

Fin almanacka! :-)

Önskar dig och din lilla familj all lycka!

Anonym

2013-01-11

Så fina bilder =)

Skriv en kommentar