Fatima Johansson

BABYKLÄDER

 
Vad underbara kommentarer som trillat in! Ni är så himla fina allihop. ♥
 
Igår fick vi alla möbler färdig monterade och det kändes jättebra. Jag och Samer satte oss efteråt på golvet i barnkammaren och snackade i timmar, det är så mysigt där nu! Och varje gång jag öppnar dörren blir jag förvånad den första sekunden: "Vad gör en spjälsäng hos oss..?" typ, haha. Det tar väl tid att vänja sig. ;)
 
Har vikt in kläderna i byrån och kom på mig själv med att vilja kunna köpa kläder med färg! Nu ligger det bara en massa cremefärgat, vitt och grått - och bara bodys, onepieces, strumpor osv. Är det en flicka eller pojke som sparkar runt där inne? Jag är så himla nyfiken! Är det en liten flicka kommer jag gå loss på söta klänningar och är det en pojke så bara måste jag köpa den svarta onepiecen på bilden ovan. Så himla söt!
 
Jag visar bilder på rummet när det är färdigt, vilket det ju inte är nu, vi är bara klara med möblerna. Vi tänkte gå loss med allt "piff" efter nästa ultraljud. Sen har vi hittat en gungstol som kommer på torsdag. Den kommer passa perfekt bredvid spjälsängen!

Kommentarer (6)

muslimah

2013-01-22

När är nästa ultraljud på g?=) Ohh du strålar!!! MASHALLAH MASHALLAH!!!!=)
Några namn förslag??=)

Nora

2013-01-22

Jag gissar på att det är en gullig flicka! ^^

Anonym

2013-01-22

Hej Fatima!
Jag hoppas att allt är bra med dig
Jag undrar om du kan lägga information om dig, eftersom jag är nyläsare på denna bloggen och vill veta mer om dig.
Ha en bra dag!

Anonym

2013-01-22

Så gulliga! Var är kläderna från??

Anonym

2013-01-23

Har man ultraljud mer än en gång i Malmö? Jag bodde i Helsingborg nu i 3 månader dör hade man det bara en gång men nu har jag flyttat tillbaka till Göteborg :) kanske har man det mer än en gång här med måste jag kolla upp!!

Vart kommer kläderna i från? De var jätte söta :) när jag var på ultraljud sa de att jag har en liten pojke i magen men jag vågar ändå inte köpa några kläder haha!

Skriv en kommentar