Fatima Johansson

BREAKFAST

 
Äggröra med sallad och baguette har blivit en favoritfrukost för min del. Salladen ska gärna ha en maaassa citron. Mmm..
 
Idag måste jag vara hemma mellan 8:00-16:00 för att vänta på barnvagnen.. Jag hoppas verkligen att den kommer innan tolv så jag kan hinna få något annat gjort också denna dag. Måste till banken och sen förbi Polisen för att fixa ett nytt ID-kort.
 
Jag och Samer har inte riktigt bestämt oss för denna barnvagn än, vi chansade på en som hade ett sjukt bra erbjudande och som lät väldigt lovande så jag visar bilder och tipsar om vi är nöjda, annars får vi skicka tillbaks den och leta vidare. Jag hoppas såklart att vi slipper lämna tillbaks..

Kommentarer (5)

NORA

2013-01-23

Vad gott! ^^

hava

2013-01-23

Vilket vagnmärke?? Är ju själv mamma och barnvagnstokig!
Selam aleykum

Amina

2013-01-23

Barnvagnsdjungeln är jobbig,, Jag tyckte det var så jobbigt att hitta rätt.

Anonym

2013-01-23

Detta kanske är en för personlig fråga och då behöver du inte svara, men jag undrar hur mycket du har gått upp i vikt under graviditeten och om du gjort något särskilt för att ha en så sund viktuppgång där allt endast lagt sig på magen?

(Jag är i ett tidigt stadie gravid och skulle verkligen vilja veta inshaAllah)

Må Gud välsigna er bebis och göra hen till en stark troende inshaAllah.

Jessica

2013-01-23

InshaAllah ni blir nöjda med vagnen så ni slipper skicka tillbaka den, vi köpte vår vagn på babyproffsen där var dom mycket trevliga och hjälpte oss väldigt mycket så jag blev väldigt nöjd :)

Skriv en kommentar