Fatima Johansson

GÅRKVÄLLEN

 
Igår hade jag och mannen en riktigt trevlig kväll med fina vänner. Filmen, Gangster Squad, var riktigt bra! Väldigt spännande med mycket action, skrattade också en hel del och fällde ett par tårar. En väldigt underhållande film tyckte jag. :) Efter filmen satte vi oss på Nablus och käkade. Runt elva åkte vi vidare hem till Zober & Berdice där vi fikade, snackade strunt och kollade igenom bilder och filmklipp från nyårskvällen.
 
Idag är jag jättesjuk.. Ligger i sängen och har mest sovit hela dagen. Mår illa, spyr bara jag rör mig för skakigt (får yrsel) och känner mig febrig och förkyld. Har världens otur med att illamåendet kommit tillbaks samtidigt som jag fått feber.. Ångest. Hörs när jag känner mig bättre. Ta hand om er!

Kommentarer (6)

Sarah

2013-01-13

Ja visst var den BRA! Såg den igår och älskade filmen!! =)

Men jätte synd att du är sjuk,, Krya på dig!!

Esma

2013-01-13

Ne så jobbigt!! Krya på dej! Det är inte roligt att vara gravid och ha feber :((

Fardus

2013-01-13

Du verkar haft det jättebra! Så himla kuuul!!

Anonym

2013-01-14

Krya på dig Fatima! Jag hoppas du känner dig bättre idag!

hadia

2013-01-14

Hej Fatima,
du är gravid du måste vara försiktigt och spring inte runt hela tiden, speciellt nu magen växer och all vitaminer och mineraler går upp och ner.
Även om du äter bra du måste sova också, att vara uppe så sent på kvällarna och inte har sovit nåt under dagen gör dig sjuk.
Du kommer ha tuffare tider framöver, jag vill inte skrämma dig eller något jag vill bara ge dig tips, för átt din kropp nu är inte som förr i tiden.
Jag hoppas att allt väl med dig och var rädd om dig.

Skriv en kommentar