Fatima Johansson

GOD MORGON TORSDAG

Hallon, grekisk yoghurt, socker, linfrön - in i mixern och mixa ihop till en smoothie. Jag använder inga speciella mått utan går efter smaken. Perfekt avslut på en frukost!
 
Har kommit in i en trött-period igen. De första 3 månaderna av min graviditet så kände jag mig trött hela tiden, trött och illamående. Sedan gick det värsta över men nu är tröttheten tillbaks igen. Behöver ta pauser under dagen.
 
Sen kan jag inte sova på natten eftersom bebisen har hittat sin egen lilla dygnsrytm och är vaken varje natt mellan 23-02 och sparkar hela tiden. Det är världsmysigt men jag har svårt att sova då så jag ligger och läser en bok tills h♥n somnat igen. Vilket har resulterat i sovmorgon de mornar jag kan. ;)
 
Idag började jag dagen med att göra en hallonsmoothie som jag drack upp i en enda slurk - så jag fick göra ett glas till, hehe. Supergott ju! Och strax ska jag ut och träffa en vän. :)
 
Några kjolar kommer upp på bloppisen under dagen! Auktionerna pågår fortfarande i 2 dagar till här.

Kommentarer (7)

Sara

2013-01-17

Jag har haft en "tröttperiod" under hela min graviditet!! Haha!! Är i vecka 35 så snart är det dags. Jag skulle vilja veta hur du känner inför förlossningen. Är du rädd? Hade varit intressant att få höra dig berätta. =)

Svar: Grattis till graviditeten! Just nu är jag inte speciellt rädd utan mer taggad och ser fram emot förlossningen. Men jag är säker på att rädslan kommer komma precis innan. :)
Fatima Johansson

Anonym

2013-01-17

Vad gott!!

Hanan

2013-01-17

Vad gott!!

Fatiha

2013-01-17

Hihi låter som en lite piggis på kvällarna.
Om man ska tro alla rätt så brukar bebisen sen även vara vaken de tider de är vakna i magen.
Tröttheten kommer och går. Men det blir bättre, passa på att vila och ta det lungt.
En gravid kvinna klarar inte allti lika mycket som innan en graviditet.
Allti olika från person till person.

Med denna graviditet känner jag är lite tyngre än min första. Men beror nog på att jag har en energisk 2-åring som klänger på en ;)

Inschallah går tröttheten över och du känner dig piggare.

Svar: Piggis om kvällarna låter som en passande beskrivning, haha. :) Ja jag har märkt det.. Lite jobbigt då jag gärna vill hålla samma tempo men jag har gett upp för längesen och vilar när det behövs. :P Kan abslout tänka mig att det är jobbigare att vara gravid som småbarnsförälder. Grattis igen fina du!
Fatima Johansson

Jessica

2013-01-17

Det är samma med mig, min bebis gillar också att hoppa omkring när vi ska sova, men otroligt mysigt brukar ligga och kolla på magen och hålla på den :) har också läst att dom rör sig ofast som mest när man själv vilar eller tar det lugnt. :)jobbigt att tröttheten är tillbaka, hoppas det går bort igen det är otroligt jobbigt och vara helt orklös.

Svar: Jo, det är ju så mysigt. :)
Fatima Johansson

Anonym

2013-01-17

Fatima, jag måste få veta. Hur ber man som gravid? Ber man sittandes då?

Svar: Du ber så som du känner är lättast för dig. Är det tungt att stå upp så ska du sitta ner. :)
Fatima Johansson

Skriv en kommentar